Fotbal extern

VIDEO Încă un meci cu scandal pentru Șumudică! Partida a fost amânată! Antrenorul român a fost eliminat și nu va fi pe bancă la meciul cu Beșiktaș

Meciul dintre fosta echipă a lui Marius Șumudică, Gaziantep, și actuala sa echipă, Yeni Malatyaspor, a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 18:45
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 18:53

Ninsoarea abundentă a acoperit în întregime gazonul arenei din Gaziantep la ora meciului, însă arbitrul Umit Ozturk a lăsat să se desfășoare prima repriză, cu multe dificultăți însă. 

Zăpada, obstacol în calea desfășurării partidei 

Prima repriză a fost una bună făcută de formația lui Marius Șumudică, având o posesie net superioară. Malatya a irosit și un penalty în prelungirile primei părți, după ce Chouair a lovit transversala, scorul rămânând 0-0.  

Faza momentului a fost oferită chiar la lovitura de departajare, când Karim Hafez încerca să curețe punctul cu var de zăpadă, pentru ca Chouair să poată executa, iar Furkan Soyalp arunca cu zăpadă înapoi, pentru a-i încurca. Imaginile au fost surprinse de camere și au devenit rapid virale pe relețelele de socializare. 

Din ele se vede însă și cât de dificile erau condițiile de joc, motiv pentru care arbitrul a decis să suspende jocul la pauză. 'Centralul' a testat suprafața de joc în zone diferite, mingea nu sărea sub nicio formă, astfel că a decis amânarea cu o zi a partidei. 

Marius Șumudică, eliminat în meciul cu Gaziantep! Ratează duelul cu Beșiktaș 

Decizia arbitrului nu i-a mulțumit deloc pe oficialii celor două echipe, care ar fi vrut ca partida să se desfășoare așa. Marius Șumudică a fost unul dintre cei mai vocali, iar pentru asta a fost sancționat. 

Conform cotidianului FANATIK, tehnicianul român a văzut cartonașul roșu din partea lui Umit Ozturk în drumul spre vestiare, după ce a contestat vehement decizia de amânare a partidei. 

Astfel, tehnicianul român nu va putea fi pe bancă pentru meciul cu Beșiktaș de vineri. Marius Șumudică nu este la prima abatere de acest tip de când a semnat cu Malatyaspor. Mai mult, antrenorul era un 'client fidel' al cartonașelor roșii chiar de când o pregătea pe Rizespor. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies