Fotbal extern

Șumudică, un car de nervi în meciul cu Galatasaray! Arbitrul i-a arătat roșu direct după ieșirea furioasă 

Yeni Malatyaspor și Galatasaray s-au întâlnit în etapa cu numărul 14 din Super Lig. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 20:07
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 20:08

Niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să înscrie în meciul care a atins cote maxime la nivel de tensiune, în special pe final. Partida a fost prelungită cu nouă minute după ce aproape de finalul meciului a avut loc o ciocnire între mai mulți jucători după o fază de atac a lui Malatya. 

Tensiunea și nervii și-au spus cuvântul pentru tehnicianul român, care în al șaselea minut de prelungiri a încasat cartonașul roșu direct, pentru proteste și a fost trimis în tribune de către 'centralul' meciului. Șumudică a reacționat furios când a văzut că este eliminat, însă s-a conformat. 

Marius Șumudică: „M-am schimbat, nu am mai văzut cartonașe galbene sau roșii!”

Tehnicianul a punctat chiar la conferința de presă dinaintea meciului că s-a schimbat, în încercarea de a evidenția însă că echipa lui Moruțan și Cicâldău a fost extrem de ajutată de arbitraj în multe meciuri. 

„Să vină aici și să ne bată cu fotbalul practicat pe teren și atunci o să-i felicităm. Îmi doresc ca ambele echipe să aibă parte de un meci bun, fără intervenția arbitrului sau a mai știu eu cui. Șumudică s-a schimbat acum, nu am mai văzut cartonașe galbene sau roșii, dar cred că a venit timpul să vorbim. Nu vreau să fac scandal, dar sunt lucruri care trebuiesc spuse!”, a spus Șumudică la conferința de presă dinaintea meciului cu Galatasaray.

Modifică setările cookies