VIDEO Șumudică, un car de nervi în meciul cu Galatasaray! Arbitrul i-a arătat roșu direct după ieșirea furioasă 

Marius Sumudica Galatasaray Yeni Malatyaspor Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 20:07
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 20:08

Yeni Malatyaspor și Galatasaray s-au întâlnit în etapa cu numărul 14 din Super Lig. 

Niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să înscrie în meciul care a atins cote maxime la nivel de tensiune, în special pe final. Partida a fost prelungită cu nouă minute după ce aproape de finalul meciului a avut loc o ciocnire între mai mulți jucători după o fază de atac a lui Malatya. 

Tensiunea și nervii și-au spus cuvântul pentru tehnicianul român, care în al șaselea minut de prelungiri a încasat cartonașul roșu direct, pentru proteste și a fost trimis în tribune de către 'centralul' meciului. Șumudică a reacționat furios când a văzut că este eliminat, însă s-a conformat. 

Marius Șumudică: „M-am schimbat, nu am mai văzut cartonașe galbene sau roșii!”

Tehnicianul a punctat chiar la conferința de presă dinaintea meciului că s-a schimbat, în încercarea de a evidenția însă că echipa lui Moruțan și Cicâldău a fost extrem de ajutată de arbitraj în multe meciuri. 

„Să vină aici și să ne bată cu fotbalul practicat pe teren și atunci o să-i felicităm. Îmi doresc ca ambele echipe să aibă parte de un meci bun, fără intervenția arbitrului sau a mai știu eu cui. Șumudică s-a schimbat acum, nu am mai văzut cartonașe galbene sau roșii, dar cred că a venit timpul să vorbim. Nu vreau să fac scandal, dar sunt lucruri care trebuiesc spuse!”, a spus Șumudică la conferința de presă dinaintea meciului cu Galatasaray.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!