Fotbal extern

Haaland, dat pe modul 'bestie' și la antrenamente! A rupt plasa cu execuția asta 

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai buni atacanți ai momentului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 23:21
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 23:24

Tânărul jucător impresionează cu prestațiile sale de la meci la meci, fiind și un marcator pe măsură. Adus de Dortmund de la Salzburg în 2020, în schimbul a 20 de milioane de euro, Haaland are deja 63 de goluri în 64 de meciuri jucate pentru echipa din Bundesliga. 

Nici la naționala Norvegiei nu se lasă mai prejos. După debutul din septembrie 2019, atacantul a bifat 14 apariții pentru echipa națională și a înscris de 9 ori. 

  • Haaland, dat pe modul 'bestie' și la antrenamente! A rupt plasa cu execuția asta

Haaland a fost convocat la națională pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial și are câte un gol înscris în cele două meciuri jucate de Norvegia până acum, cu Țările de Jos și Letonia. 

Super-execuție la antrenamente
 

Atacantul face senzație și la antrenamentele naționalei, acolo unde a reușit o execuție spectaculoasă. Pe contul oficial al lui Dortmund a fost încărcat un clip în care Haaland repeta loviturile la poartă. 

În filmare, unul dintre membrii staff-ului îi aruncă mingea în aer, la marginea careului, iar fotbalistul vine din alergare și trimite un voleu direct, cu șiretul, în poartă, lăsându-l fără reacție pe portar. 

Haaland, hattrick cu naționala României
 

„Mașina de goluri” Haaland și-a arătat valoarea și în meciul dintre Norvegia și România din Nations League, jucat în octombrie 2020. Atunci, atacantul a înscris de trei ori în poarta naționalei lui Mirel Rădoi. 

Atunci, Norvegia învingea cu 4-0 pe Ullevaal Stadion. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies