Fotbal extern

Wenger știe unde se va transfera ”Bestia” Erling Haaland

Erling Haaland va rămâne la Borussia Dortmund cel puțin până la iarnă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 15:59
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 16:11

Atacantul norvegian a fost dorit de mai multe echipe puternice din Europa, dar niciuna nu a reușit să-i convingă pe șefii Borussiei Dortmund, care au ținut ”cu dinții” de preț. 

Wenger știe unde se va transfera ”Bestia” Erling Haaland

 

Presa internațională a scris că Chelsea și Manchester United se numără printre echipele interesate de Haaland, iar Arsene Wenger, fostul mare antrenor al lui Arsenal, este convins că norvegianul va ajunge în cele din urmă în Premier League.

„Cred că se va întâmpla. (n.r. - dacă se va transfera în Premier League). Puterea economică din Premier League e prea mare. Fotbalul englez este dominant. Cei mai buni jucători aleg întotdeauna cea mai bună cale pentru a câștiga cei mai mulți bani. 

Haaland este un super talent. Ambiția sa, abilitatea de a lupta într-un duel (n.r. - ce anume îl face special). Este acolo și vrea să câștige, are ceva foarte bun pentru un atacant”, a spus Wenger, citat de Goal.com.

Haaland este născut la Leeds, dar nu a evoluat niciodată pentru o echipă din Anglia. A jucat pentru Bryne FK, Molde și RB Salzburg, iar din ianuarie 2020 pentru Borussia Dortmund.

Cifrele sale în Germania sunt cu adevărat impresionante. A înscris de 63 de ori în 64 de partide, reușind să mai ofere și alte 18 pase decisive, în toate competițiile.

Norvegianul mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2024.

CITESTE SI

Modifică setările cookies