haaland Borussia Dortmund Supercupa Germaniei Germania

Gest superb al lui Haaland după ce a pierdut Supercupa Germaniei în fața lui Bayern

Bayern Munchen a câștigat Supercupa Germaniei.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 12:02
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 12:18

Campioana Germaniei s-a impus, pe stadionul lui Dortmund, cu 3-1, după dubla lui Lewandowski și reușita lui Muller. De partea cealaltă, Reus a înscris pentru Dortmund.

 

  • Gest superb al lui Haaland, după ce a pierdut Supercupa Germaniei în fața lui Bayern!

Chiar dacă au pierdut pentru a șasea oară consecutiv în fața rivalei, Borussia Dortmund, prin Erling Haaland, a reușit să marcheze finalul meciului cu un gest frumos. 

Superstarul norvegian a fost surprins de un copil aflar în tribune, care ținea scris, pe un carton, un mesaj prin care îi cerea tricoul lui Haaland. Atacantul a mers după meci, în tribună, și i-a oferit puștiului ”uniforma” sa.

Haaland a făcut spectacol în prima etapă de campionat

Borussia Dortmund a învins, sâmbătă, acasă, cu 5-2, pe Eintracht Frankfurt, într-o partidă din runda inaugurală din Bundesliga. 

Elevii lui Edin Terzic au marcat prin Reus ’23, Hazard ’32, Haaland ’34, ’71 şi Reyna ’58, în timp ce Eintracht a înscris prin Passlack ’27 (autogol) şi Hauge ’86.

Meciul de la Dortmund a reprezentat un nou recital "marca" Haaland. La doar 21 de ani, nordicul a arătat de ce e un atacant complet. Și-a valorificat și excelentul simț al porții, reușind o dublă, dar a și pasat decisiv la golurile înscrise de Reus '23, Hazard '32 și Reyna '58. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies