haaland Borussia Dortmund Erling Haaland Germania

"Just in time!" Erling Haaland, decisiv pentru Borussia Dortmund

Dortmund e pe primul loc, cu șase puncte după trei meciuri. Ocupanta locului secund, Wolfsburg, a strâns patru puncte din două partide.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 10:59
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 12:00

Atacantul norvegian Erling Haaland a marcat în minutul 90+1 şi a adus victoria echipei Borussia Dortmund în meciul cu Hoffenheim, scor 3-2, contând pentru etapa a treia din Bundesliga. 

Dortmund a schimbat tabela prima dată în minutul 48, prin americanul Reyna, care a marcat din pasa puștiului-minune Bellingham, dar Hoffenheim a echilibrat disputa după reușita lui Baumgartner (61).

Haaland, start de sezon perfect

 

Dortmund a trecut din nou la conducerea jocului în minutul 70, după golul lui Jude Bellingham, însă oaspeții au dat dovadă de reacție. După un iureș ofensiv, Hoffenheim a restabilit iar egalitatea, în minutul 90, prin Munas Dabbur.

Pe Signul Iduna Park, tabela avea să fie modificată pentru ultima dată de atacantul-minune al fotbalului european. Erling Haaland, dorit de câteva dintre cele mai puternice cluburi ale Europei, a marcat golul de trei puncte în minutul 90+1 și a ajuns în acest sezon la șase goluri și trei pase decisive. 

Modifică setările cookies