Primul club care s-a retras din cursa pentru semnătura „bestiei” Haaland: „A devenit emblemă!” 

Erling Haaland Bayern Munchen Borussia Dortmund Karl Heinz Rummenigge Fotbal extern Primul club care s-a retras din cursa pentru semnătura „bestiei” Haaland: „A devenit emblemă!”
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 21:43
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 21:50

Erling Haaland (22 ani) este unul dintre cei mai 'atractivi' jucători de pe piața transferurilor. 

Atacantul norvegian al lui Dortmund se află pe lista de interes a marilor cluburi din Europa. Echipe precum Barcelona, Real Madrid, Manchester City sau Chelsea sunt interesate să obțină semnătura jucătorului care a făcut senzație încă din primul său sezon în Bundesliga. 

„Mașina de goluri” a nemților are 63 de reușite în 64 de meciuri pentru Borussia, iar cel mai probabil, în vara anului următor va fi ținta unuia dintre cele mai importante transferuri, în special datorită clauzei prin care cluburile care îl doresc pot plăti doar 75 de milioane pentru transferul său. 

  • Primul club care s-a retras din cursa pentru semnătura „bestiei” Haaland: „A devenit emblemă!”

Și numele lui Bayern Munchen a fost asociat cu un posibil interes pentru Erling Haaland, însă CEO-ul campioanei Germaniei, Karl-Heinz Rummenigge, a venit cu declarații care le spulberă visurile fanilor bavarezi. 

„Nu va sta în Bundesliga!”

Într-un interviu pentru Sport Bild, Rummenigge a vorbit despre Haaland, dezvăluind că el nu crede că Allianz Arena poate fi o posibilă destinație pentru tânărul atacant. 

„A devenit o emblemă a ligii, dar mă tem că nu va sta în Bundesliga. Cifrele care circulă arată că este dificil să îl ții în Germania. Presupun că viitorul său este în altă țară”, a spus Rummenigge. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!