Fotbal extern

Cristiano Ronaldo, apariție neașteptată la gala FIFA! Starul portughez a fost premiat și a vorbit despre retragere

FIFA a organizat gala 'The Best' acolo unde sunt premiați cei mai buni sportivi la fotbal masculin și feminin. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 21:37
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 23:04

Gala organizată de FIFA a fost online, cu doar câteva prezențe de marcă în platou, fiind în mare parte cei desemnați să ofere trofeele câștigătorilor, care au fost 'prezenți' prin intermediul videoconferințelor. 

Cu toate astea, lumea a fost surprinsă să îl vadă pe Cristiano Ronaldo prezent pe scena FIFA, acolo unde a primit trofeul special, după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalelor. 

Cristiano Ronaldo: „De aici vine motivația mea!”

Superstarul portughez a fost inclus și în 'FIFPro Best XI' și a avut un discurs motivațional. Totodată, jucătorul lui Manchester United a vorbit și despre subiectul retragerii, spunând că în ciuda vârstei, speră să mai joace încă 4-5 ani.

„Trebuie să le mulțumesc coechipierilor mei Recordul anterior era de 109. Este un premiu extrem de special din partea FIFA.

Este o onoare să fiu golgheterul absolut din fotbal la naționale. Dedic premiul soției mele, copiilor mei. Mă bucur de fotbal, iar motivația mea vine de aici. Am muncit din greu încă de la 8 ani. 

Când mă întreabă lumea cât voi mai juca, le spun că sper să mai joc încă 4-5 ani. Totul ține de fizic și de mentalitate, dacă îți tratezi bine corpul, el îți va răspunde când ai nevoie de el”, a spus Cristiano Ronaldo la gala The Best. 

Modifică setările cookies