Anglia

"Nu vreau să fiu aici și să ne luptăm pentru locul 6". Cristiano Ronaldo, declarații dure despre situația de la United

Revenit în toamnă la Manchester United, Cristiano Ronaldo speră să mai realizeze rezultate excepționale pe Old Trafford.  

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 18:18
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 18:30

Prima parte a sezonului 2021-2022 a fost una nefastă pentru Manchester United, care se află pe locul șapte în Premier League, la mare distanță de primele trei clasate. 

Într-un interviu acordat pentru Sky Sport, Cristiano Ronaldo a vorbit despre perioada dificilă prin care trece echipa din Manchester. 

"Diavolii roșii" sunt departe de podiumul din Premier League, iar acum se luptă pentru a prinde un un loc de Champions League. 

"Nu accept ca mentalitatea noastră să fie că ne putem mulțumi cu o poziție mai jos de locul trei. Clubul trebuie să se schimbe, eu știu ce trebuie să facem, dar nu o să o spun aici pentru că e nu e corect să fac asta. Nu vreau să fiu aici și să ne luptăm pentru locul șase.

Trebuie să ne luptăm pentru trofee, să fim competitivi. Rangnick face o treabă bună. Desigur, nu suntem mulțumiți cu locul 6, 7 sau 8. Cred că dacă ne schimbăm mentalitea, putem să realizăm lucruri mari", a declarat starul portughez. 

Modifică setările cookies