”Fratele” lui Cristiano Ronaldo a revenit în fotbalul european și a semnat cu o echipă din Serie A!

Nani Cristiano Ronaldo Euro 2016 Manchester United Venezia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 12:39
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 12:45

Cei doi au jucat împreună la Manchester United și la naționala Portugaliei, cu care au câștigat Campionatul European din 2016.

Nani (35 de ani), pe numele său adevărat Luís Carlos Almeida da Cunha, s-a transferat ieri în Serie A, la Venezia, fiind vorba despre o revenire a portughezului în fotbalul european după o perioadă de doi ani, în care a activat la Orlando City, în MLS-ul nord-american.

Prieten foarte bun cu Cristiano Ronaldo, Nani i-a fost acestuia coechipier la Manchester United și la naționala Portugaliei. 

A locuit împreună cu Ronaldo în Anglia

În Anglia, cei doi au și locuit împreună pentru o perioadă de timp, iar cu ”Selecao” au câștigat titlul european în 2016. 

În finala de pe ”Stade de France”, 1-0 cu Franța, Nani a preluat banderola de căpitan al naționalei de la Cristiano Ronaldo, schimbat în prima repriză din cauza unei accidentări.

Nani a câștigat Liga Campionilor cu Manchester United

Nani, care a evoluat de-a lungul carierei la Sporting Lisabona, Manchester United, Fenerbahce Istanbul, Valencia, Lazio Roma și Orlando City, a semnat cu Venezia un contract pe un sezon și jumătate.

Cea mai bună perioadă a avut-o cu Sir Alex Ferguson la Manchester United, unde a câștigat Liga Campionilor (2008) și patru titluri în Premier League (2008, 2009, 2011 și 2013), printre altele.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!