Cristiano Ronaldo Manchester United Premier League Anglia

Cristiano Ronaldo, furios pe coechipierii săi! Ce îl nemulțumește pe superstarul portughez

Cristiano Ronaldo (36 ani) nu este deloc încântat de situația lui Manchester United, club la care a revenit în toamnă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 17:47
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 17:50

Superstarul portughez se aștepta ca „diavolii roșii” să fie una dintre echipele care pune probleme la titlu, însă sezonul a fost unul dificil până acum. United este la 22 de puncte de liderul City, având și două meciuri în minus, iar situația nu este deloc pe placul lui Cristiano Ronaldo, obișnuit să lupte pentru trofee.

Cristiano Ronaldo, nemulțumit de coechipierii săi 

Adus și pentru a fi un exemplu pentru tinerii jucători, Ronaldo nu a reușit să le imprime coechpierilor săi spiritul de luptă și foamea de trofee pe care încă le are, în ciuda vârstei și a faptului că a cucerit tot ce se putea cuceri. 

În urma interviului în care își exprima nemulțumirea față de modul în care se prezintă echipa, dar și de atitudinea coechipierilor săi, au apărut noi detalii despre posibila tensiune existentă în vestirul de pe Old Trafford. Daily Mail anunță că Ronaldo este enervat de faptul că colegii lui nu rămân după antrenamente pentru a lucra în plus, așa cum face el. 

Sursa citată menționează că a existat o situație în care portughezul s-a plâns în privat că este unul dintre puținii jucători ai lui United care merge în sală, pentru a lucra suplimentar, atât înainte, cât și după antrenamente.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!