Bartomeu a fost ELIBERAT dupa o singura noapte in inchisoare!

Bartomeu a fost ELIBERAT dupa o singura noapte in inchisoare!

Fostul presedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a fost arestat luni dupa ce a fost gasit vinovat in dosarul 'Barcagate'.

Dupa o singura noapte petrecuta in inchisoare, Bartomeu si Jaume Masferrer, fostul sau consilier, au fost eliberati conditionat dupa ce s-au aratat mai intai in fata unui judecator, anunta RTE. 

Cei doi au ales sa nu declare nimic la intrebarile adresate de judecator in noaptea petrecuta in celula, dupa cum se arata intr-un comunicat emis de Tribunalul din Barcelona. Pe langa Bartomeu si Masferrer au mai fost arestati si Oscar Grau si Roman Gomez Ponti.

In acest dosar, fostii oficiali ai clubului de pe Camp Nou sunt acuzati de fapte de coruptie, dar si ca au initiat o campanie de defaimare in mediul online a mai multor actuali si fosti jucatori care l-au criticat de-a lungul timpului pe Bartomeu, printre care Messi sau Xavi.

Josep Maria Bartomeu a demisionat din functia de presedinte al Barcelonei in octombrie dupa ce aproximativ 20.000 de socios ai clubului au semnat o petitie impotriva sa.

Urmatorul presedinte al clubului blau-grana va fi ales pe 7 martie dintre Joan Laporta, Toni Freixa si Victor Font.

Sursa foto: RTE

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies