Dragusin, laudat in presa internationala! Romanul, comparat cu Van Dijk si Bonucci! Ce spun ziaristii despre viitorul fundasului

Dragusin, laudat in presa internationala! Romanul, comparat cu Van Dijk si Bonucci! Ce spun ziaristii despre viitorul fundasului

Radu Dragusin a ajuns la Juventus in 2018, dupa ce a fost transferat de la Regal Sport.

Promovat si debutat la prima echipa de Andrea Pirlo, Radu Dragusin o duce din ce in ce mai bine. Goal.com i-a dedicat un amplu articol in care il lauda pe fundas si il compara cu Virgil Van Dijk, super jucatorul lui Liverpool. "Radu Dragusin. 'Romanul Van Dijk' care a refuzat Chelsea pentru Juventus", este titlul materialului publicat de sursa citata.

"Sunt inspirat de Van Dijk, dar si de Bonucci si Chiellini", a spus Dragusin, pentru Juventus TV, la inceputul anului 2020, citat de Goal.com. "Dragusin devenind un sportiv profesonist nu ar trebui sa fie o surpriza pentru familia sa, ambii parinti reprezentand Romania la alte activitati", mai scrie sursa mai sus mentionata. 

Dragusin, dorit la Leipzig


Directorul sportiv al celor de la RB Leipzig, Markus Kroschem a confirmat interesul pentru fotbalistul roman de 19 ani.

"Este un jucator interesant, daca vorbim de ce calitati are, se potriveste profilului nostru. Noi avem o anumita viziune cand facem transferuri, dar acum sunt din ce in ce mai multe cluburi mari care cauta sa cumpere tineri de perspectiva. Acum, competitia de pe piata transferurilor este mai acerba din acest motiv", a declarat oficialul gruparii din Bundesliga pentru Bild.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies