rangers celtic james McCarthy Joe Hart Scotia Fotbal extern Atenție, Rangers! Celtic a transferat doi fotbaliști din Premier League și vrea titlul în Scoția

Atenție, Rangers! Celtic a transferat doi fotbaliști din Premier League și vrea titlul în Scoția

Marea rivală a lui Rangers se mișcă foarte bine pe piața transferurilor.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 19:31
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 19:41

Cu un start de sezon destul de slab, fiind eliminată din preliminariile Champions League de către Midtyland, vicecampioana din Danemarca, Celtic continuă să se întărească, iar după ce l-a înregimentat pe John Lundastram, ultima dată în Premier League la Sheffiend United, a mai anunțat alte două transferuri din primul eșalon englez.

Acum, vicecampioana din Scoția a reușit să-i aducă și pe Joe Hart, fostul portar de la Manchester City, ultima dată la Tottenham, și pe James McCarthy, ultima dată la Crystal Palace. Ambii fotbaliști erau liberi de contract și au reprezentat două achiziții cu un costuri reduse.

  • Atenție, Rangers! Celtic a transferat doi fotbaliști din Premier League și vrea titlul în Scoția

Celtic, gata de lupta la titlu

 

Cu un nou antrenor și mai mulți fotbaliști cu CV impresionant, Celtic pare pregătită din punct de vedere al lotului să se bată cu Rangers pentru titlu. După 10 titluri consecutive, marea rivală a reușit să le rupă seria, iar acum echipa care joacă pe Celtic Park vrea să-și reia obiceiurile în ceea ce privește locul din campionat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!