Primul refuz primit de Rapid în fereastra de mercato! Ce transfer ar fi încercat Neil Lennon

Rapid celtic Neil Lennon Stephen Welsh Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 09:37
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 09:39

Rapid, sub comanda noului antrenor Neil Lennon, a anunțat că plănuiește mai multe transferuri pentru întărirea lotului în această vară.

Rapid a anunțat deja trei despărțiri. Alexandru Albu și Dragoș Grigore au ajuns la finalul contractelor, în timp ce Cătălin Cîrjan se va întoarce la Arsenal, club de la care a fost împrumutat.

Stephen Welsh nu va merge la Rapid, potrivit presei britanice

La capitolul sosiri, printre numele vehiculate în presă au fost cele ale fundașilor scoțieni Stephen Welsh (24 de ani, Celtic) și Ross Graham (23 de ani, Dundee United), jucători pe care Neil Lennon îi cunoaște din campionatul Scoției după lunga perioadă petrecută la Celtic.

"Despre Welsh s-a scris că ar fi dorit de fostul său tehnician Neil Lennon la Rapid București, însă această variantă a fost respinsă de surse din cadrul clubului Celtic", scrie Daily Record.

Stephen Welsh este un produs al academiei lui Celtic care a debutat în 2020 la prima echipă, sub comanda lui Neil Lennon. Fundașul central a strâns până acum 66 de meciuri la campioana Scoției și are un contract valabil până în 2027.

În schimb, Ross Graham, celălalt fundaș central scoțian de care ar fi interesată Rapid, își încheie în această vară contractul cu Dundee United, astfel că ar putea fi disponibil pentru un transfer în România.


Stephen Welsh, fundașul lui Celtic / Foto: Getty Images

VIDEO Ce a spus Neil Lennon la prezentarea oficială de la Rapid

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!