Ianis Hagi Anglia celtic Premier League rangers Anglia

Ianis Hagi, fata in fata cu granzii din Premier League! Rangers si Celtic, dorite in Super Liga britanica! Detaliile proiectului

Premier League ar putea sa isi schimbe formatul, pentru a deveni si mai competitiv.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 11:09
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 11:15

Chiar daca Super Liga nu a reusit sa intre pe piata, asta nu inseamna ca in viitor mai multe competitii nu-si vor schimba formatul pentru a produce mai mult spectacol si implicit mai multi bani. Britanicii vor sa modifice si ei formatul Premier League si vor doar sa le includa si pe Celtic si Rangers, anunta The Sun.

Deja cu echipe din Tara Galilor, precum Cardiff sau Swansea, fotbalul englez ar putea deveni si mai puternic daca cele mai bune echipe din Scotia se alatura si ele noului format. Sistemul propus ar fi de 18 echipe, redus de la 20, cate sunt acum, iar primele 4 echipe joaca playoff la finalul sezonului. FIFA si UEFA sustin aceasta propunere, spre deosebire de Super Liga Europei.

  • Ianis Hagi, fata in fata cu granzii din Premier League! Rangers si Celtic, dorite in Super Liga britanica! Detaliile proiectului

Discutii au mai fost si in trecut, insa fara ca vreun proiect sa fie propus si dus pana la capat, insa tot scandalul cu Super Liga ar putea sa-i convinga pe conducatorii fotbalului din Marea Britanie ca trebuie sa faca acest pas, care ar ajuta si la cresterea incasarilor financiare si la cresterea nivelului sportiv in Premier League.

Modifică setările cookies