Aleix Garcia Dinamo Girona la liga Fotbal extern Aleix Garcia se poate bate din nou cu Real Madrid și Barcelona! Clubul din La Liga care îl vrea pe fostul dinamovist

Aleix Garcia se poate bate din nou cu Real Madrid și Barcelona! Clubul din La Liga care îl vrea pe fostul dinamovist

Aleix Garcia (24 ani) este aproape să semneze o nouă înțelegere cu un club din prima ligă spaniolă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 16:35
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 16:39

Mijlocașul adus de Dinamo de la Manchester City în 2020 a rămas liber de contract după despărțirea de Eibar, însă ar putea semna în curând o nouă înțelegere. Mundo Deportivo informează că Girona se pregătește să îl transfere pe fotbalist. 

Aleix Garcia a mai jucat pentru Girona în perioada 2017-2019, când a fost împrumutat de Manchester City, fiind unul dintre jucătorii apreciați de suporterii de pe Montilivi. 

  • Aleix Garcia se poate bate din nou cu Real Madrid și Barcelona! Clubul din La Liga care îl vrea pe fostul dinamovist

„Jucătorul din Ulldecona, care s-a format la academia lui Villarreal înainte să plece la Manchester City, a fost cedat în ultimele sezoane la echipe din Belgia și România, până a ajuns liber de contract la Eibar, unde a jucat unsprezece meciuri în returul sezonului trecut”, informează sursa citată. 

Pentru Dinamo, Garcia, care a fost adus de conducătorii spanioli în toamna lui 2020, a jucat doar 8 meciuri, însă nu a reușit să înscrie niciun gol. Cele mai multe meciuri jucate din carieră le are în tricoul Gironei, cu un total de 55 de partide. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!