HAJDUK SPLIT - FCSB | Momentul lui Dica! SUPER FOTO: ce a facut antrenorul lui FCSB dupa antrenament: "Nu avem nicio scuza!"

Hajduk Split - FCSB e joi seara la PROTV, de la 21:45! 

Drumul stelistilor catre grupele Europa League trece prin infern. FCSB are meci greu cu Hajduk la Split, acolo unde este una din cele mai spectaculoase galerii din Europa. De obicei, fanii lui Hajduk aprins sute de torte si realizeaza coregrafii impresionante, fundalul sonor fiind apasator pentru orice adversar.

25.000 de fani corati sunt asteptati la meciul dintre Hajduk si FCSB care va fi in direct pe PROTV. Problema mare e insa terenul de joc de pe stadionul din Split, care a fost distrus in urma festivalului Ultra Music Europe.

80 de mii de fani s-au distrat trei zile la un festival de muzica si au distrus gazonul pe arena din Split. "N-a fost niciodata atat de rau, se plang croatii. " Nu calcati iarba" a fost mesajul cu care au fost primiti Dica si fotbalistii lui FCSB pe stadionul lui Hajduk, inaintea meciului care e joi seara, de la 21:45, in direct la PRO TV.

MM nu crede in scuze.

"Conditiile in care se prezinta terenul, in eventualitatea unui esec, sunt doar alibiuri, doar motive. Indiferent pe stadion jucam, trebuie sa obtinem un rezultat favorabil", a spus managerul FCSB pentru PROTV.

Va fi o noua seara importanta in cariera lui Nicolae Dica. La finalul antrenamentului oficial, Dica a ramas singur pret de cateva minute si a privit spre inaltul tribunei ce ii va fi potrivnica maine seara.

FOTO: Adrian Costeiu, corespondent PROTV la Split

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Avocatul Poporului a sesizat CCR cu privire la măsurile luate în pandemie
BRAT