EURO

Premiera istorica pe National Arena la meciul Ucraina - Macedonia de Nord! Arbitru din Argentina: nu s-a mai intamplat niciodata asta la Euro 

Ucraina - Macedonia de Nord este in direct de la 16:00 pe PRO TV si VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Iunie 2021, 12:59
Data actualizarii: Joi 17 Iunie 2021, 13:35

Meciul gazduit de National Arena dintre Ucraina si Macedonia de Nord va fi primul in care un arbitru non-eurupean va oficiliaza o partida din cadrul Campionatului European. In cele 16 editii ale turneului final disputate pana acum nu s-a mai intamplat niciodata acest lucru. Toate jocurile au fost conduse de un central din Europa.

Fernando Rapallini a fost delegat de UEFA sa arbitreze meciul dintre Ucraina si Macedonia de Nord. Argentinianul va fi ajutat de cei doi tusieri conationali, Juan Pablo Belatti si Diego Yamil Bonfa. Aceasta exceptie nu se aplica si in camera VAR, unde spaniolul Alejandro Hernandez va supraveghea fazele controversate.

Fernando Rapallini a ajuns sa arbitreze meciul de la Euro 2020 in baza unui schimb intre UEFA si Confederatia Sudamerica de Fotbal. Astfel, ibericul Jesus Gil Manzano va conduce, alaturi de brigada sa, meciuri din cadrul Copei America.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies