VOLUNTARI - CRAIOVA 1-4 | Bergodi: "In Romania, conducatorilor le plac sedintele." Al cincilea meci fara victorie pentru Voluntari

VOLUNTARI - CRAIOVA 1-4 | Bergodi: "In Romania, conducatorilor le plac sedintele." Al cincilea meci fara victorie pentru Voluntari

Voluntari a pierdut meciul in fata Craiovei din Cupa Romaniei cu 4-1.

Voluntari trece printr-o perioada foarte slaba si nu a mai reusit o victorie de cinci meciuri. Ultimul succes venea tot intr-un meci de Cupa, in fata celor de la Chiajna. In campionat, Voluntari sunt pe ultimul loc si Bergodi risca sa fie demis.

"Noi am inceput un pic greu meciul. S-a vazut in primele 25 de minute, apoi in partea a doua a meciului am ratat cateva ocazii. 

Am jucat bine in ultimele 20 de minute ale primei reprize, dar am ratat. In repriza a doua am jucat bine, dar nu a fost usor. Ei plimba mingea bine pe teren cu jucatori tehnici.

Am gresit mult pe faza defensiva, nu vorbesc numai de fundasi. Toata echipa, pe faza defensiva am gresit mult, dar asta a fost rezultatul. Ei plecau cu prima sansa, noi suntem in perioada in care suntem, nu era usor. Important e meciul din campionat acum pentru ca suntem pe ultimul loc.

Incercam  sa reglam lucrurile. Ultimele doua meciuri s-a vazut ceva pozitiv, ultimele doua egaluri din campionat. Astazi normal, am vrut sa facem o figura frumoasaa, dar e greu impotriva unei echipe care are foarte multi jucatori pe fiecare post. 

Trebuie sa intrebati conducatorii, nu pe mine. Normal ca nu au fost rezultatele, jucatorii au venit tarziu la echipa, nu e usor pentru un antrenor, au plecat si multi jucatori. Echipa se va omogeniza, in acest moment suntem acolo si putem regla lucrurile intr-un mod pozitiv. Discutii am avut in doua, trei sedinte. In Romania, conducatorilor le plac sedintele, dar pentru mine nu e problema. Eu sunt acelasi antrenor de anul trecut, am motivatie si am incredere in munca mea. Nu stiu ce gandesc conducatorii, eu am explicat de ce este aceasta situatie. Eu antrenez echipa si vedem ce se va intampla mai incolo", a spus Bergodi la finalul partidei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT