Devotament de "caine"! "Mai am bani pe card pentru 7 bilete... si le-am luat!" Numarul impresionant de bilete virtuale cumparate de dinamovisti, inaintea meciului cu Astra

Devotament de "caine"! "Mai am bani pe card pentru 7 bilete... si le-am luat!" Numarul impresionant de bilete virtuale cumparate de dinamovisti, inaintea meciului cu Astra

Dinamo trece prin cele mai dificile momente din istorie, insa suporterii sunt gata sa faca orice pentru a-si salva clubul de la disparitie.

 

Fanii-actionari ai lui Dinamo le-au cerut din nou ajutorul suporterilor dinamovisti inaintea meciului din Cupa, cu Astra, invitandu-i sa cumpere bilete virtuale, iar raspunsul lor nu a intarziat.

Unii suporteri au dat chiar si ultimii bani pe care ii avea in buzunare pentru a pune umarul la salvarea clubului.

"MAI SUNT 7.600 DE BILETE! HAIDETI SA PORNIM TAVALUGUL! 

Comentariul zilei vine de la Catalin din DDB Cluj: 

'Ma intorc la aspirat, ca imediat ajunge sotia acasa si trebuie sa-i explic de ce am luat iarasi bilete.'

Catalin nu a luat acum primele bilete pentru meciul asta. Cine il cunoaste stie ca e un adevarat ”aspirator” de bilete. Si nu e singurul.

Alin, din DDB Iasi: 'Mai am bani pe card pentru 7 bilete, pana joi la salariu... Si le-am luat'.

Sacrificam din banii, din timpul si din linistea casniciilor noastre, doar PENTRU A NE SALVA PASIUNEA.

Nu se poate ca toate aceste renuntari sa ramana fara un raspuns, fara o rasplatire. De 4 etape incoace, rezultatele au inceput sa vina. 12 puncte in 10 zile! 

Asta ne face sa speram ca putem ajunge si in Finala Cupei Romaniei. Ce frumos ar fi sa revenim in tribune chiar intr-o finala de cupa! 

HAIDETI SA SARIM PE ELE! Sa fie cadoul nostru si pentru 73 de ani de istorie alb-rosie!", au scris cei din PCH de pagina oficiala de Facebook.

Dinamo intalneste astazi, de la ora 20.15, pe Astra, in returul semifinalelor Cupei Romaniei. In tur, echipa din Giurgiu s-a impus cu scorul de 1-0. Cele mai importante faze ale meciului vor putea fi urmarite pe SPORT.RO.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies