Lamuriri aduse de DDB pentru fotbalistii dinamovisti! "Nu va pacalim!" Jucatorii s-au temut ca fanii incearca sa-i "fraiereasca"

Lamuriri aduse de DDB pentru fotbalistii dinamovisti! "Nu va pacalim!" Jucatorii s-au temut ca fanii incearca sa-i "fraiereasca"

La Dinamo nu pare ca exista liniste nici cand lucrurile merg bine.

Jucatorii Dinamovisti au cerut lamuriri din partea oameniilor importanti din DDB, dupa ce acestia au promis ca le vor oferii fotbalstilor prime dupa victoriile cu Viitorul si cu Hermannstadt. Suporterii au anuntat ca vor oferi echipei cate 15.000 de euro pentru fiecare victorie, ceea ce ar insemna ca fiecarui fotbalist ii va reveni mai putin de 1000 de euro, suma totusi buna in conditiile actuale din fotbalul romanesc.

Jucatorii au contactat sindicatul ca sa se intereseze despre practica din cazul acesta. AFAN i-a sfatuit sa ceara intocmirea unor acte aditionale la contracte, documente care sa specifice ca e vorba despre prime incasate pentru performante, fara legatura cu salariile. Fotbalistii au discutat cu reprezentantii DDB si suporterii le-au promis ca asa vor proceda, ca sunt de acord sa garanteze ca e vorba despre bonusuri, nu despre transe din salarii platite "mascat", conform GSP.

Fanii au raspuns in cele din urma printr-un comunicat postat pe pagina Peluzei Catalin Hildan si anunta ca primele au fost achitate, iar acum au inceput plata restantelor salariale.

  • Lamuriri aduse de DDB pentru fotbalistii dinamovisti!
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies