Cupa Mondiala 2018 | Sampaoli NU vrea sa plece! AVEREA INCREDIBILA pe care o cere argentinienilor dupa RUSINEA din Rusia

Jorge Sampaoli Argentina Campionatul Mondial de Fotbal CM 2018 Cupa Mondiala 2018 Cupa Mondiala 2018 Cupa Mondiala 2018 | Sampaoli NU vrea sa plece! AVEREA INCREDIBILA pe care o cere argentinienilor dupa RUSINEA din Rusia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Iulie 2018, 11:46
Data actualizarii: Luni 02 Iulie 2018, 11:46

Argentina a plecat acasa dupa optimile Cupei Mondiale! 

E drama in Argentina, finalista ultimei editii de Cupa Mondiala. Sud-americanii vor capul lui Jorge Sampaoli, omul care a promis ca aduce trofeul in Argentina.

Nationala lui Messi s-a chinuit insa sa iasa din grupe si a fost invinsa de Franta cu 4-3 in optimi. Toata natiunea astepta ca Sampaoli sa fie demis, insa misiunea argentinienilor se anunta extrem de dificila. Selectionerul nu vrea sa plece fara clauza de reziliere de 20 de milioane de dolari, cat ar fi incasat in urmatorii 4 ani de contract.

Urmeaza negocieri aprinse intre cele doua tabere. Argentinienii vor sa schimbe selectionerul si sa restructureze echipa pana anul viitor, cand e Copa America. Sampaoli in schimb se considera omul potrivit pentru a construi o noua echipa si sa o duca mai departe la Copa America, scrie cotidianul Ole.

"Urmeaza zile incinse la Buenos Aires", anunta Ole din Argentina. 

"Identitatea necesitatii a fost mai puternica decat identitatea sportiva: obligatia de a castiga a devenit mai importanta decat proiectul fotbalistic. Avem cel mai bun jucator din lume si trebuia sa incercam sa cream faze colective pentru a-l folosi pe acest jucator care este atat de sclipitor, pentru a-l pune in cele mai bune situatii. Uneori am reusit, alteori nu. Echipa a luptat pana la capat, am fi putut egala la ultima actiune. (...) Am condus si situatia s-a schimbat la o faza greu de explicat", a spus Sampaoli dupa infrangerea cu Franta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!