Spania incearca sa revina la viata dupa DEZASTRUL de la Mondial! Surpriza URIASA: cine e favorit sa vina antrenor
Luni 02 Iulie 2018, 09:36

Spania incearca sa revina la viata dupa DEZASTRUL de la Mondial! Surpriza URIASA: cine e favorit sa vina antrenor

Spaniolii nu vor continua cu Fernando Hierro pe banca si dupa CM.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Esecul din Rusia inchide orice discutie legata de varianta continuarii cu selectionerul numit interimar dupa demiterea lui Lopetegui. Conform AS, principalul candidat la banca Spaniei e Quique Sanchez Flores. Sefii federatiei il considera cea mai buna optiune in acest moment, chiar daca rezultatele mari lipsesc din palmaresul sau recent. Quique e liber de contract dupa ce s-a despartit in aprilie de Espanyol. In cariera le-a mai pregatit pe Valencia, Benfica, Atletico Madrid, Getafe sau Watford. Cea mai importanta performanta din CV-ul sau e castigarea Europa League pe banca lui Atletico, in 2010.

In cazul in care nu se vor intelege cu antrenorul nascut la Madrid, conducatorii Federatiei mai au variantele Luis Enrique, Michel, Paco Jemez si Quique Setien.Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor