REACTIA lui Hierro dupa ce Spania a parasit Mondialul! "Nu am niciun repros!"
Duminica 01 Iulie 2018, 20:08

REACTIA lui Hierro dupa ce Spania a parasit Mondialul! "Nu am niciun repros!"

Spania e eliminata de la Mondialul din Rusia de tara gazda!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Fernando Hierro a declarat, la finalul partidei din optimi in urma careia Spania a fost eliminata de la Cupa Mondiala din Rusia chiar de tara gazda ca nu are ce sa le reproseze jucatorilor sai.

"Impartasim durerea pe care o simtim cu totii. Am venit sa ne luptam pentru Cupa Mondiala! Au fost profesionisti, nu exista niciun repros. Imi asum vina, eu am luat toate deciziile. Echipa si-a dat viata pe teren, si-a dat viata", a spus selectionerul spaniol la finalul meciului. 

"A fost o placere sa antrenez aceasta echipa. Pedeapsa de astazi a fost rezultatul. Ei sunt niste profesionisti minunati", a continuat Hierro. 

Spania paraseste Mondialul, iar Rusia ajunge in sferturi, acolo unde se va lupta pentru un loc in semifinale cu invingatoarea din partida Croatia - Danemarca. De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"