FCSB Dunajska Streda - FCSB Gol FCSB Joonas Tamm MM Stoica Conference League

„Fundașii centrali trebuie să marcheze!” Joonas Tamm, memorabil după Dunajska Streda - FCSB 0-1

FCSB a câștigat pe teren advers cu Dunajska Streda, în turul al treilea preliminar Conference League, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 11:30
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 11:39

MM Stoica este cel care a ținut neapărat ca Joonas Tamm să fie cumpărat și iată că nu a dat greș. FCSB va evoluat pe Arena Națională cu un plus de calmitate, grație golului înscris de fundașul estonian.

"Roș-albaștrii" au obținut un fault în banda stânga a terenului, provenind eliminarea unui jucător advers. Risto Radunovici a fost cel care a executat faza fixă, iar balonul a venit perfect pentru reluarea spectaculoasă a lui Tamm.

Joonas Tamm, după Dunajska Streda - FCSB 1-0

„M-am eliberat din marcaj, am avut o şansă importantă şi am înscris. (Reporter: Este în descrierea postului?) Da, cu siguranţă, fundaşii centrali trebuie să marcheze. Eu i-am spus lui Radunovic să bată pe bara a doua (n.r. dacă a fost o fază lucrată), eu şi Malcom eram acolo. A trimis mingea direct spre mine, era greu de ratat! Eu încerc să înscriu de fiecare dată, la fiecare meci.

A fost un meci dificil, destul de închis. Am avut ceva şanse şi la final, când aveam 1-0, simt că trebuia să avem mai multă posesie şi să fim la controlul meciului. Au pus presiune pe noi, dar a fost ok.

Urmează meciul de la Bucureşti, la noi acasă, cred că suntem într-o situaţie foarte bună. Fanii ne-au ajutat foarte mult şi acum, e frumos că au venit să ne susţină”, au fost cuvintele lui Joonas Tamm, potrivit AS.

Dunajska Streda - FCSB 0-1

Nicolae Dică a schimbat tot atacul treptat, în meci. Surpriza, cel mai probabil, a fost scoaterea de pe teren a lui Florinel Coman la pauză. Căpitanul "roș-albaștrilor" a fost înlocuit de Răzvan Oaidă. Ianis Stoica a intrat și el în minutul 64, în locul lui Bogdan Rusu, care a arătat excelent, cel puțin în prima parte, iar Lixandru a pășit pe suprafața de teren în minutul 78, în locul lui David Miculescu.

Joonas Tamm a deblocat tabela în minutul 69, din pasa lui Risto Radunovic și a făcut în așa fel încât FCSB va pleca cu prima șansă în meciul retur de la București, din 11 august.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies