FCSB Basarab Panduru Cristi Pulhac Dunajska Streda - FCSB Conference League

Cristi Pulhac și Basarab Panduru au criticat evoluția FCSB-ului din Conference League. „N-au jucat nimic”

FCSB a câștigat duelul cu Dunajska Streda din turul al treilea preliminar al Conference League, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 13:03
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 13:02

Elevii lui Nicolae Dică au intrat bine în joc, au creat oportunități și au legat faze bune. David Miculescu și Bogdan Rusu au fost titularizați, chiar dacă Gigi Becali i-a prezentat cu două zile înainte de meci.

Basarab Panduru și Cristi Pulhac, doi foști internaționali, au vorbit despre partida din FCSB-ului din Conference League, spunând faptul că „nu s-a jucat nimic”.

Panduru: „La FCSB nu s-au văzut prea multe lucruri bune”

„Un meci slab de ambele părţi. Streda şi FCSB n-au jucat nimic, e importantă victoria, nu cred că FCSB are probleme la calificare, pentru că Streda e foarte slabă, e mult mai slabă decât Saburtalo.

Ăia chiar erau puternici, driblau, pasau, dar la Streda n-am văzut absolut nimic în acest meci. Din păcate, nu prea am văzut nici la FCSB. Dacă ăia sunt slabi, e treaba lor, dar nici la FCSB nu s-au văzut prea multe lucruri bune.”, au fost cuvintele lui Basarab Panduru, conform Orange Sport.

Cristi Pulhac: „M-a surprins titularizarea lor. Nu cred că e benefică”

„E primul meci al lui Dică în care n-am văzut nimic, m-a surprins titularizarea celor doi, Rusu şi Miculescu, nu cred că a fost benefică pentru ei, pentru că nici echipa nu a jucat bine, aşa că nici ei nu au putut să-şi demonstreze valoarea.”, a completat Cristi Pulhac, potrivit aceleiași surse.

Dunajska Streda - FCSB 0-1

Nicolae Dică a schimbat tot atacul treptat, în meci. Surpriza, cel mai probabil, a fost scoaterea de pe teren a lui Florinel Coman la pauză. Căpitanul "roș-albaștrilor" a fost înlocuit de Răzvan Oaidă. Ianis Stoica a intrat și el în minutul 64, în locul lui Bogdan Rusu, care a arătat excelent, cel puțin în prima parte, iar Lixandru a pășit pe suprafața de teren în minutul 78, în locul lui David Miculescu.

Joonas Tamm a deblocat tabela în minutul 69, din pasa lui Risto Radunovic și a făcut în așa fel încât FCSB va pleca cu prima șansă în meciul retur de la București, din 11 august.

Modifică setările cookies