FCSB Adrian Gula Dunajska Streda - FCSB Conference League

Dunajska Streda - FCSB 0-1 | Reacția lui Adrian Gul'a în urma înfrângerii de pe teren propriu. „Nu e treaba mea”

FCSB s-a duelat cu Dunajska Streda în turul al treilea preliminar Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 13:51
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 14:00

Pentru "roș-albaștrii" a fost bucurie, însă, de partea slovacilor, nu a fost chiar roz totul. Dunajska a pierdut pe teren propriu și riscă playoff-ul din Conference League, odată cu înfrângerea cu FCSB.

Adrian Gul'a, antrenorul de pe banca tehnică a trupei de pe MOL Arena, a lăudat reprezentativa sa și își pune toate speranțele în returul din dubla manșă cu formația bucureșteană.

Gul'a: „Vom face tot ce ne stă în putință”

„Am văzut un meci foarte bun. O echipă puternică a vizitat Dunajska, împotriva căreia am fost foarte aproape să obţinem un rezultat bun, dar detaliile decid de obicei astfel de meciuri. Un astfel de detaliu ne-a întristat şi i-a oferit adversarului şansa de a conduce.

Echipa s-a zbătut şi s-a luptat, deşi jucătorii erau epuizaţi. Au vrut să construiască măcar o şansă de gol şi să profite la maximum de ea. Mai avem o manşă în faţă în care vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ne califica şi pentru a mai putea juca măcar un meci acasă în Conference League.

Nu este treaba mea să evaluez arbitrii la nivel european. Nu este treaba mea. Din punctul meu de vedere, a fost o situaţie clară, dar arbitrul a decis altfel. Trebuie să acceptăm.

Ne-am pierdut concentrarea pe parcurs. Trebuie să fim atenţi la asta. În campionat, nu eşti întotdeauna pedepsit pentru asta. Este o lecţie pentru noi. Băieţii erau trişti, dar în 10 oameni s-au închis şi au luptat”, au fost cuvintele antrenorului lui Dunajska Streda.

Ratare colosală a lui Szantho în minutul 18

lecată pe un atac periculos, trupa lui Gula a fost oprită de Joyskim Dawa, care l-a interceptat pe un adversar într-o manieră neregulamentară, iar centralul a dictat lovitură liberă pentru Dunajska Streda. 

Szantho și-a așesat balonul la 25 metri de poarta lui Ștefan Târnovanu, iar Veselovsky s-a poziționat lângă fotbalistul maghiar. Goalkeeper-ul FCSB-ului și-a așezat zidul, iar arbitrul a dat frâu liber executării loviturii libere.

Veselovsky a înaintat spre minge, dar s-a retras repede în speranța că îi va prinde pe picior greșit pe elevii lui Nicolae Dică. Szantho și-a numărat, ulterior, pașii și a șutat puternic spre spațiul porții lui Târnovanu.

Lovitura a fost categoric spectaculoasă și a zguduit bara aproape de vinclu. Szantho a fost extrem de aproape de a debloca tabela în minutul 18, dar, spre norocul FCSB-ului, trupa patronată de Gigi Becali a răsfulat ușurată.

A rămas 0-0 după lovitura liberă. Mingea a revenit la Szantho care a reluat încă odată spre poarta lui Târnovanu, dar Dawa a stat bine pe picioare și a respins balonul.

În minutul 69, Joonas Tamm a reluat superb după o fază fixă executată de Risto Radunovici, iar FCSB a pășit învingătoare din turul cu Danujska Streda.

Modifică setările cookies