Tamm Dunajska Streda - FCSB Ilie Dumitrescu Conference League

Tamm l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. "Mister" a făcut o paralelă cu un "nouar" de legendă

Dunajska Streda - FCSB 0-1, în prima manșă a turului III preliminar din Conference League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 23:43
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 00:21

FCSB a învins echipa slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda, cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe DAC Arena din Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa Conference League.

FCSB s-a impus la limită, prin golul lui Joonas Tamm (69), într-un meci pe care l-a dominat destul de categoric.

DAC Dunajska Streda a rămas în zece oameni în min. 68, când Kruzliak a fost eliminat pentru fault la Octavian Popescu în postură de ultim apărător. FCSB a fructificat imediat avantajul numeric, fundaşul estonian Tamm reluând din voleu centrarea lui Radunovic din lovitură liberă acordată (69).

Ilie Dumitrescu: "Dacă dădea cu șiretul, era Van Basten!"

Fostul mare mijlocaș al naționalei, Ilie Dumitrescu, a vorbit miercuri seara despre reușita lui Jonaas Tamm, fundaș estonian de 1,93 m, adus la FCSB la insistența lui Mihai Stoica.

"Tamm are experiență. L-am văzut în două jocuri. El la faze fixe apare foarte bine, la finalizare. Alege bine zona sau spațiul ăla liber și atacă foarte bine. Astăzi, execuția este complicată și pentru un număr 9. Dacă dădea cu șiretul, era Van Basten", a declarat Ilie Dumitrescu, la televiziunea Digi Sport. 

Manşa secundă se va juca la Bucureşti, pe Arena Naţională, în data de 11 august.

FCSB, în cazul care va elimina echipa slovacă DAC 1904 Dunajska Streda, va va juca în play-off cu Viking Stavanger (Norvegia) sau Sligo Rovers FC (Irlanda). Bucureştenii ar juca acasă primul meci (18 august), iar calificarea s-ar decide în deplasare (25 august).

VIDEO FCSB, imaginile bucuriei

Modifică setările cookies