FCSB Dunajska Streda - FCSB mitica dragomir tavi popescu Conference League

EXCLUSIV Tavi Popescu, ironizat de Mitică Dragomir: „Da, el e pachet de mușchi”

Dumitru Dragomir a avut o intervenție telefonică în exclusivitate la PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 09:59
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 10:10

FCSB s-a duelat cu Dunajska Streda în turul al treilea preliminar pentru calificarea în grupele Conference League. Manșa tur a fost câștigată de "roș-albaștri" cu 1-0, iar elevii lui Dică trebuie să rămână cu picioarele pe pământ în returul de pe Arena Națională, în cazul în care vor să joace calificarea la sigur.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre Tavi Popescu și de prestația sa din meciul din Slovacia. Mitică l-a ironizat că "e pachet de mușchi" și a făcut o pledoarie cu privire la țările din exterior care încep antrenamentele de forță cu copiii de la 12 ani.

Dragomir: „Nu prea mai avem jucători ca el”

„Da, el e pachet de mușchi. E tare de tot, ține de minge. Nu prea mai avem jucători d-ăștia. Așa e (n.r. - e cam slab), dar ia gândiți-vă să fi făcut cineva forță cu el de la 12 ani. (n.r. - Nu e cam devreme?) Nu!! Uitați-vă la englezi, la nemți. De la 12 ani încep cu copiii. Dar nu poți doar forță, trebuie să ai alimentație și altele.”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

Dunajska Streda - FCSB 0-1

Nicolae Dică a schimbat tot atacul treptat, în meci. Surpriza, cel mai probabil, a fost scoaterea de pe teren a lui Florinel Coman la pauză. Căpitanul "roș-albaștrilor" a fost înlocuit de Răzvan Oaidă. Ianis Stoica a intrat și el în minutul 64, în locul lui Bogdan Rusu, care a arătat excelent, cel puțin în prima parte, iar Lixandru a pășit pe suprafața de teren în minutul 78, în locul lui David Miculescu.

Joonas Tamm a deblocat tabela în minutul 69, din pasa lui Risto Radunovic și a făcut în așa fel încât FCSB va pleca cu prima șansă în meciul retur de la București, din 11 august.

Modifică setările cookies