Marius Șumudică și-a continuat tirada la adresa lui Tavi Popescu: "O medie cam mică!"

Marius Sumudica FCSB tavi popescu Fotbal intern Marius Șumudică / Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 20:48
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 20:50

Apărat de Mihai Stoica, managerul general al FCSB, Tavi Popescu a intrat din nou în gura lui Marius Șumudică din cauza evoluțiilor foarte slabe.

Tavi Popescu (21 de ani) a fost departe de forma din sezoanele precedente, ceea ce i-a atras critici dure din partea lui Marius Șumudică.

"Șumi" este de părere că cifrele lui Tavi sunt mici, în condițiile în care acesta are pretenții să intre în vederile naționalei României.

Șumudică l-a "taxat" din nou pe Tavi Popescu

"Să dea Dumnezeu ca Tavi Popescu să realizeze și mai mult, decât a realizat până acum. Am văzut o analiză a domnului Mihai Stoica. Spunea că el (n.r. - Octavian Popescu) are vreo 130 de meciuri și 26 de goluri marcate.

Adică o medie de 1 gol la 6 meciuri la echipa care este campioană și care an de an a terminat pe podium și a jucat în cupe europene cu echipe mai slab cotate.

Pentru un jucător care își dorește să fie la echipa națională sau este în momentul de față în prim-planul fotbalului românesc, cred că este o medie destul de scăzută. Să dai un gol la 6 meciuri și să joci la FCSB e o problemă.

Dar dacă domnul Stoica, un om priceput la fotbal, crede că cifrele respective dau valoare unui jucător, eu am să respect acest lucru și nu am să intru în nicio polemică. Eu sunt antrenor și el este conducător

Până să ajung eu conducător de talia lui Mihai Stoica, probabil că ar trebui să mai treacă o viață, să ne mai naștem o dată. Iar până ca Mihai Stoica să ajungă antrenor precum Șumudică ar trebui să mai treacă două vieți", a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate, Tavi Popescu a strâns 39 de meciuri în tricoul FCSB-ului, în acest sezon, reușind să marcheze trei goluri și să ofere trei pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!