Cine să mai înțeleagă? Ce a declarat Cristiano Ronaldo despre transferul la Al Nassr, imediat după calificarea Portugaliei în sferturi

Cristiano Ronaldo al nassr Campionatul Mondial de Fotbal Portugalia transfer cristiano ronaldo CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 07:24
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 07:29

Portugalia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a surclasat Elveția cu scorul de 6-1, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Pentru meciul din optimi, selecționerul Portugaliei l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo (37 ani) pe banca de rezerve și a optat în atac pentru titularizarea lui Goncalo Ramos (21 ani), care a marcat trei goluri. 

La finalul partidei, starul portughez a vorbit despre calificarea Portugaliei în sferturi, dar și despre informația potrivit căreia s-ar fi înțeles cu formația Al Nassr. 

"Nu, nu este adevărat...", a fost răspunsul scurt al lui Cristiano Ronaldo când a fost întrebat despre transfer, potrivit as.com

Superstarul portughez și-a reziliat înțelegerea cu gruparea de pe Old Trafford în urma interviului exploziv acordat jurnalistului Piers Morgan. Acolo, Cristiano Ronaldo îi ataca pe oficialii lui Manchester United, dar și pe antrenorul echipei, forțându-și astfel plecarea. 

Cristiano Ronaldo a atras toate privirile la Portugalia - Elveția 6-1 

Cu toate că a fost rezervă, toate privirile au fost asupra lui Cristiano Ronaldo, încă de la intonarea imnului. Chiar dacă la început a fost deranjat că a fost rezervă, deținătorul a 5 Baloane de Aur s-a bucurat la fiecare reușită a colegilor săi și s-a grăbit să-i îmbrățișeze. 

În cele din urmă, Fernando Santos l-a introdus pe teren în minutul 74, când scorul era 5-1, chiar în locul omului care a marcat trei goluri, Goncalo Ramos. Intrat pe teren în urarele întregului stadion, Cristiano Ronaldo nu a izbutit să marcheze.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!