VIDEO Cristiano Ronaldo | Prima parte a interviului: "Am fost aproape de Manchester City / Păstrez cenușa lui Angel în casă"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 23:15
Data actualizarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 23:34

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu "exploziv" jurnalistului Piers Morgan, iar prima parte a fost difuzată miercuri seară.

16-11-2022 23:00

Finalul interviului

Prima parte a interviului s-a încheiat. Printre altele, Cristiano Ronaldo a vorbit despre criticile primite, lipsa progresului de la Manchester United sau deciziile ciudate pe care consideră că le-a luat clubul.

A doua și ultima parte a interviului cu Cristiano Ronaldo va fi difuzată joi seară, de la 22:00.

16-11-2022 22:50

De ce este cel mai urmărit pe social media

"Nu numai pentru că joc fotbal bine, cred că e important și restul. Trebuie să fii o persoană carismatică. Contează cred și să arăți bine.

Nu știu motivul real, dar cred că sunt un fruct din care oamenii vor să muște. Ce fruct? Să zicem căpșună. Nu știu cum să spun în limba engleză asta, dar așa cred că sunt, un fruct din care toată lumea vrea să muște",
spune Ronaldo.

16-11-2022 22:44

Despre foștii colegi care îl sprijină

"Sprijinul venit de la Roy Keane și Rio Ferdinand contează foarte mult pentru mine. Am împărțit vestiarul cu ei, sunt parte din cariera mea. Roy Keane a fost cel mai bun căpitan pe care l-am avut vreodată. Rio Ferdinand m-a ajutat foarte mult. Era vecinul meu, eram vecinul lui", adaugă Ronaldo.

16-11-2022 22:42

Despre criticile lui Wayne Rooney

"Nu știu de ce mă critică Wayne Rooney atât de rău, nu știu dacă e gelos. Acum șase luni sau un an a venit acasă la mine, și-a luat și copiii, apoi l-a invitat pe Cristiano Jr. la el acasă pentru a juca fotbal. Chiar nu înțeleg oamenii de genul ăsta, care vor să apară pe prima pagină sau care își caută un job.

Probabil e gelos pentru că el și-a încheiat cariera pe la 30 de ani, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel.

Nu voi spune că arăt mai bine decât el, ceea ce e adevărat... dar e greu să asculți tot felul de critici și de comentarii negativi din partea oamenilor cu care ai jucat. Și Gary Neville, de exemplu", spune Ronaldo.

16-11-2022 22:38

Despre criticile primite

"Presa vrea să mă pună pe prima pagină. Sunt obișnuit să fiu tratat așa. Am 37 de ani, am învățat multe lucruri. Apreciez că, atunci când am momente proaste, vezi cine îți este alături, cei care te critică cel mai mult.

Oamenii nu vor să vadă alți oameni care au succes. Încearcă doar să aducă negativitate. În ultimele patru-cinci luni sunt criticat tot mai mult de presă. Uneori nu înțeleg de ce. Chiar și presa portugheză mă critică foarte mult și nu înțeleg de ce", spune Ronaldo.

16-11-2022 22:30

Ronaldo: "Păstrez cenușa lui Angel în casă"

"Am cenușa lui. Este aici, în casă. E ceva ce vreau să țin cu mine pentru tot restul vieții, nu să o arunc în ocean sau în mare. O păstrez cu mine. E lângă cea a tatălui meu. 

Vorbesc cu ei, sunt alături de mine. M-au ajutat să fiu un om mai bun, un tată mai bun", a mai spus Ronaldo.

16-11-2022 22:27

Ronaldo: "Le-am spus copiilor că Angel a mers în rai"

Cristiano Ronaldo explică momentul în care a trebuit să le spună copiilor săi despre decesul unuia dintre gemeni, Angel.

"
Ceilalți copii tot întrebau la început: 'Mamă, unde e celălalt bebeluș?'. După o săptămână am zis: 'Hai să fim direcți, să fim sinceri cu copiii noștri. Să le spunem că Angel, pentru că acesta este numele, a mers în rai'. A fost mai bine să le spunem așa.

Copiii au înțeles. Uneori stăteau la masă și îmi spuneau: 'Tată, am făcut asta pentru Angel'. Și arătau spre cer", spune Ronaldo.

16-11-2022 22:25

Ronaldo: "Pierderea copilului, cel mai dificil moment din viața mea"

Portughezul vorbește acum despre cel mai dificil moment din viața sa, pierderea unuia dintre gemeni la naștere, în luna aprilie a acestui an.

"
Gio (n.r - Georgina Rodriguez, partenera sa) a ajuns acasă. Copii au început să întrebe: "Unde e celălalt copil, unde e celălalt copil?". Desigur, cu Cristiano (n.r - fiul său cel mare) am avut o discuție, are 12 ani, știe, înțelege tot, i-am explicat. 

Am plâns împreună în dormitor, i-am explicat. Înțelege și nu înțelege, e puțin confuz. Pierderea copilului a fost cel mai dificil moment din viața mea", s-a destăinuit Ronaldo.
16-11-2022 22:22

Ronaldo critică noua generație

Cristiano Ronaldo se arată destul de dezamăgit de noua generație de fotbaliști, lăsând de înțețeles că tinerii nici nu iau în seamă sfaturile celor experimentați.

"Tinerii de acum nu sunt la fel ca cei din generația mea. Dar nu îi putem învinovăți, e parte din viață. Noile tehnologii îi distrag. Te ascultă, dar au două urechi. Pe una le intră ce le spui și pe alta le iese. E păcat, ai cele mai bune exemple în fața ta. Dacă nici măcar nu încerci să copiezi ce fac ei (n.r - jucătorii experimentați), e ciudat.

Eu, când aveam 18, 19, 20 de ani, mereu mă uitam la cei mai buni jucători, cum era Van Nistelrooy, Ferdinand, Roy Keane, Giggs. De aceea am succes și longevitate", spune Ronaldo.
16-11-2022 22:20

Ronaldo, despre antrenori

Ronado spune că uneori nu înțelege antrenorii din generația nouă și oferă câteva exemple pozitive din cariera sa.

"Respect orice antrenor, orice abordare diferită, opinii diferite, mentalități diferite, dar la anumite aspecte nu sunt de acord. Așa am fost mereu în viață. Am lucrat mereu cu cei mai buni antrenori din lume: Zidane, Ancelotti, Mourinho, Fernando Santos, Allegri... am căpătat experiență și am învățat de la ei
", explică portughezul.

16-11-2022 22:17

Ronaldo: "Solskjaer va fi un antrenor bun"

CR7 are cuvinte de laudă pentru Ole Gunnar Solskjaer, fostul său coleg de la Manchester United, pe care l-a avut antrenor pentru o scurtă perioadă după revenirea pe Old Trafford.
 
"Îl iubesc pe Solskjaer. E o un adevărat om. E greu să îți asumi rolul de antrenor după Sir Alex Ferguson, dar eu cred că s-a descurcat bine. Avea nevoie de mult mai mult timp, dar sunt convins că va fi un antrenor bun în viitor. Pentru el a fost o experiență bună. Am fost foarte fericit să lucrez cu el, chiar și pentru o scurtă perioadă", spune Ronaldo.

16-11-2022 22:13

Ronaldo: "Nu auzisem niciodată de Ralf Rangnick"

"Nu am auzit niciodată de Ralf Rangnick înainte să vină la Manchester United. Sigur, îi spuneam 'boss', așa am făcut cu toți antrenorii pentru că și-a asumat acel post. Dar, în interiorul meu, nu l-am considerat niciodată un șef pentru că erau anumite lucruri cu care nu puteam să fiu vreodată de acord", spune Ronaldo, despre Ralf Rangnick, interimar la Manchester United în sezonul trecut.

16-11-2022 22:10

Cristiano Ronaldo: "United s-a oprit în timp"

"Când am semnat cu United, mă așteptam să fie ceva schimbat. Am jucat nouă ani la Madrid și trei la Juventus. Am revenit, mă gândeam că va fi diferit: tehnologia, infrastructura, tot. Dar am fost surprins în mod negativ. Totul era la fel

United s-a oprit în timp, din punctul meu de vedere. E ceva ce m-a surprins", explică Ronaldo.

16-11-2022 22:07

Ronaldo: "Nu eu caut recordurile, ele mă caută pe mine"

Portughezul a fost întrebat despre recordul pe care l-a bătut anul trecut, după revenirea la Manchester United, pentru cele mai multe tricouri vândute într-o zi.
 
"Nu eu caut recordurile, ele mă caută pe mine. Pentru mine, fanii sunt totul. Când am decis să revin la Juventus, United nu era pe listă. Am fost surprins chiar și eu", spune CR7.
16-11-2022 22:05

Ronaldo: "Am fost aproape de Manchester City"

În prima parte a interviului, Cristiano Ronaldo vorbește despre revenirea la Manchester United, în vara anului trecut, și despre faptul că a fost aproape de Manchester City.

"(n.r. - Cât de aproape ai fost de City vara trecută?) Sincer, am fost aproape. Și Guardiola a spus că a încercat din greu să mă aducă. S-a vorbit mult despre asta. Știți trecutul meu de la United ceea ce am făcut aici, sentimentele mele... ele au făcut diferența. 

Și, desigur, Sir Alex Ferguson. Sir Alex a fost cheia atunci. A fost o decizie conștientă. Nu regret. Sir Alex Ferguson a fost cheia transferului. Am vorbit cu el. Mi-a zis că este imposibil ca eu să merg la Manchester City. Am zis 'OK, boss!'. A fost o decizie bună, o decizie conștientă", a spus Ronaldo.

16-11-2022 22:00

VIDEO Interviul lui Cristiano Ronaldo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!