Cristiano Ronaldo carragher - cristiano ronaldo Jamie Carragher transfer cristiano ronaldo Fotbal extern

Jamie Carragher lovește! Replica îi va enerva pe toți fanii lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a semnat cu gruparea Al Nassr, din Arabia Saudită.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 10:17
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 10:37

Portughezul va câștiga o sumă uriașă și a generat un val de reacții printre foștii fotbalilti.

Gary Neville și-a spus părerea într-un mod clar și a lăsat să se înțeleagă că Ronaldo trebuia să se retragă din fotbal de la Manchester United, în timp ce Jamie Carragher l-a luat peste picior pe CR 7. 

Carragher, care a recunoscut recent într-un podcast că nu este un fan al portughezului - deși a admis cu jumătate de gură că îl admiră pentru felul în care își întreține pasiunea pentru fotbal - a făcut o glumă despre Ronaldo că și-a terminat cariera.

„Este un sfârșit trist pentru el, nu-i așa”, a spus Carragher.

"Ronaldo și-a încheiat cariera cu un interviu cu Piers Morgan, iar Messi a câștigat Cupa Mondială", a mai spus fostul fundaș de la Liverpool.

„Abia aştept să descopăr un nou campionat de fotbal, într-o altă ţară”, a spus Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, citat pe contul de Twitter al noului său club. El a pozat cu noul său tricou, galben şi albastru, cu numărul său obişnuit 7 .

Transferul fostului jucător de la Real Madrid, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, este unul dintre cele mai răsunătoare din istorie prin suma uluitoare a salariului, estimată la 200 de milioane de euro pe doi ani şi jumătate, şi pentru că scoate în evidenţă campionat al Arabiei Saudite mai puţin cunoscut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!