Cristiano Ronaldo Al-Nassr Spania

Spaniolii fac anunțul momentului: „Cristiano Ronaldo va juca acolo începând cu 1 ianuarie!” 

Cristiano Ronaldo (37 ani) a rămas liber de contract după despărțirea de Manchester United. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 13:59
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 14:08

Superstarul portughez și-a reziliat înțelegerea cu gruparea de pe Old Trafford în urma interviului exploziv acordat jurnalistului Piers Morgan. Acolo, Cristiano Ronaldo îi ataca pe oficialii lui Manchester United, dar și pe antrenorul echipei, forțându-și astfel plecarea. 

Cotidianul iberic Marca anunța în urmă cu o săptămână că Ronaldo va semna cu gruparea arabă Al-Nassr, iar acum spaniolii vin cu noi detalii. Conform sursei citate, atacantul va îmbrăca tricoul lui Al-Nassr încă de pe 1 ianuarie, urmând să semneze un contract colosal, care îl va transforma în cel mai bine plătit fotbalist din lume. 

Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr conform presei din Spania 

Gruparea din Arabia Saudită și-a exprimat interesul pentru fotbalistul portughez din start, iar spaniolii dezvăluie că transferul intră pe ultima sută de metri. 

„Contractul pe care portughezul îl va semna cu saudiții va avea o durată de două sezoane și jumătate. Contractul, pe lângă salariul imens (undeva în jur de o sută de milioane de euro) este înconjurat de clauze economice prin intermediul publicității, care l-ar transforma în cel mai bine plătit din lume. Cifra totală a mutării se apropie de 200 de milioane de euro pe sezon”, scriu spaniolii. 

Obiectivul lui Al-Nassr este de a-și recăpăta puterea în prima ligă din Arabia Saudită, aflându-se în aceste momente departe de cel mai bun nivel. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!