Jose Mourinho numește marea surpriză și dezamăgirea de la EURO 2024: "Momentul adevărului a venit!"

EURO 2024 Jose Mourinho Portugalia Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 17:14
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 17:19
Jose Mourinho (61 de ani), antrenorul lui Fenerbahce, a comentat parcursul echipelor de la EURO 2024.

Aflat în cantonamentul din Austria al lui Fenerbahce, echipă pe care a preluat-o în această vară, Mourinho spune că "era o problemă" de fiecare dată când Turcia câștiga câte un meci la EURO 2024, având în vedere că formația sa a dat 5 jucători în lotul lui Vincenzo Montella.

Jose Mourinho: "Spania este marea surpriză de la EURO 2024. Joacă cel mai bun fotbal"

Jose Mourinho consideră Spania marea surpriză de la EURO 2024 și spune că formația condusă de Luis de la Fuente joacă cel mai bun fotbal de la turneul final.

"Am văzut Campionatul European și dintr-o perspectivă profesională. De fiecare dată când Turcia câștiga era o problemă pentru mine. De fiecare dată când Portugalia câștiga, mă bucuram. Mereu există o frustrare când simți că echipa ta favorită putea să facă mai mult.

Potențialul echipei Portugaliei este unul extrem de mare. Nu am fost foarte departe la începutul turneului, când am spus că Portugalia, Franța și Anglia sunt favoritele. Două dintre ele sunt în semifinale. 

Spania este marea surpriză, din punctul meu de vedere. Mă refer la modul în care această echipă a evoluat. O consider echipa care joacă cel mai bun fotbal la momentul actual", a spus Jose Mourinho, citat de Record.

Jose Mourinho: "Mă așteptam la mai mult de la Portugalia. Nu mirosea bine de dinainte de EURO 2024"

La polul opus, Mourinho a trecut-o pe Portugalia, echipă pe care o vedea la începutul turneului printre favoritele la câștigarea trofeului. 

"Portugalia nu a fost extraordinară, chiar dacă a ajuns în sferturi. Ne așteptam la mai mult. Am fost să văd amicalul Portugalia - Croația de dinainte de EURO 2024 și de atunci nu mirosea bine. Echipa a arătat bine, dar nu a convins la EURO. Momentul adevărului a venit și s-a dovedit că Portugalia nu este una dintre cele mai puternice echipe.

Totuși, Portugalia este o echipă tânără, în afara celor doi veterani (n.r - Pepe și Ronaldo). Este o echipă cu mulți ani de acum încolo. Acum, Cupa Mondială este foarte aproape", a mai spus Jose Mourinho.

VIDEO Portugalia, eliminată de Franța în sferturile EURO 2024

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!