portugalia - Elvetia Cristiano Ronaldo Goncalo Ramos Nationala Portugaliei qatar 2022 CM 2022

„Paradis!” / „Atacantul care l-a trimis pe Ronaldo pe bancă”. Reacții fantastice în presa portugheză după ce lusitanii au triumfat cu Elveția

Portugalia a trimis-o acasă pe Elveția, pe care a bătut-o cu 6-1 în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 23:27
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 23:26

Goncalo Ramos. Numele fotbalistului pe care sigur elvețienii nu-l vor uita. Atacantul a reușit marți seară imposibilul: hat-trick-ul, după ce selecționerul Fernando Santos l-a lăsat pe banca de rezerve pe starul portughez, Cristiano Ronaldo. Iar presa din Portugalia a trecut peste acest moment. Imediat după meci, au și apărut reacții ale jurnaliștilor lusitani.

Reacții fantastice în presa portugheză după ce lusitanii au triumfat cu Elveția

OJOGO: S-a terminat meciu! Portugalia este în sferturile de finală, unde o vor întâlni pe Maroc, după o performanță de lux cu o destrămare, marcată de hat-trick-ul lui Goncalo Ramos, care l-a înlocuit pe Ronaldo în primul „11”. Ramos a debutat ca titular într-un meci oficial, a înscris trei goluri și a luat mingea acasă.

JN: Meci de lux pentru Portugalia împotriva Elveției. Echipa națională i-a bătut pe elvețieni cu 6-1, cu trei goluri venind din partea lui Goncalo Ramos, unul de la Pepe, Raphael Guerreiro și Rafael Leao. Cu acest triumf, echipa s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 2022, unde vor întâlni Maroc.

ABOLA: Performanță fantastică pentru Portugalia, bătând Elveția, cu hat-trick-ul lui Goncalo Ramos și tot ce trebuie în ziua în care Cristiano Ronaldo a fost rezervă.

FUTEBOL 365: În această marți, Portugalia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, după ce a bătut Elveția, scor 6-1, cu hat-trick-ul lui Goncalo Ramos, în jocul din optimi. 

ZEROZERO: Ăsta este paradisul. Visul unui copil, cea mai mare scenă, viața mergând doar înainte cu un epilog perfect: trei goluri în optimile Campionatului Mondial. Protagonist? Goncalo Ramos, doamnelor și domnilor, atacantul care l-a trimis pe Cristiano Ronaldo pe bancă.

Portugalia - Elveția 6-1

Goncalo Ramos a deschis scorul în minutul 17, din pasa lui Joao Felix. Pepe a majorat diferența în minutul 33, iar Ramos a realizat „dubla” în minutul 51. Guerreiro a dus scorul la 4-0 în minutul 55. Ramos nu a putut sta departe de tabelă și s-a impus și a treia oară în minutul 67. Abia intrat pe teren, Rafa Leao l-a învins pe Yann Sommer în minutul 90+2. Akanji a marcat golul de onoare pentru Elvețieni în minutul 58. 

  • În următoarea paritdă, Portugalia se va confrunta cu Maroc sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 17:00, în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!