EXCLUSIV Florin Răducioiu nu a avut milă de Cristiano Ronaldo, după meciul din optimi: "Mi-era milă, neputință"

Florin Raducioiu Cristiano Ronaldo optimi euro 2024 Portugalia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 00:52
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 01:06

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Portugalia a învins luni seara, la lovituri de departajare, scor 3-0, pe Slovenia, în optimile de la EURO 2024, într-un meci disputat la Frankfurt. Portugalia s-a calificat în sferturi, unde va înfrunta Franța.

În minutul 103, Diogo Jota a a intrat în careul sloven și a fost faultat, iar arbitrul Daniele Orsato a dictat penalty. Cristiano Ronaldo a luat mingea și a executat, dar portarul Jan Oblak a respins. 

Calificarea s-a decis la lovituri de departajare, unde Diogo Costa a apărat primele trei execuții consecutive, iar portughezii au marcat de fiecare dată.

Florin Răducioiu a comentat evoluția lui Cristiano Ronaldo

Fostul internațional român este de părere că portughezul s-a chinuit în timpul partidei cu Slovenia, din dorința de a marca, motiv pentru care în anumite momente a ieșit în evidență în mod negativ. 

"Nu a fost un meci frumos. Pe final a fost cu mai multe emoții, mai multă adrenalină. Putea să câștige atât Ronaldo, cât și Slovenia. Sesko nu profită de greșeala pe care o face Pepe. 

Au fost fenomenal cei doi portari. Câștigă meritat Portugalia, pentru că au dominat mai mult. 

Eu cred că da, astăzi am văzut un jucător obsedat mai mult ca niciodată să marcheze. Într-un fel mi-era milă așa, mi-a dat impresia de neputință. Dacă ar fi pierdut, ar fi fost vinovatul numărul unu. Meritată victoria, dar cu mare suferință", a declarat Florin Răducioiu, la Studio EURO 2024. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!