Ce a declarat Cristiano Ronaldo, acum șapte ani, despre un transfer în Arabia Saudită: "Vreau să-mi termin cariera cu demnitate"

Cristiano Ronaldo al nassr transfer cristiano ronaldo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 15:51
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 16:01

Liber de contract după plecarea de la Manchester United, Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr.

Superstarul portughez a semnat cu Al Nassr, grupare din Arabia Saudită, după ce s-a despărțit de Manchester United în urmă cu o lună. Cristiano Ronaldo va deveni astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume, având un salariu apropiat de 200 de milioane de euro. 

În 2015, când se afla în perioadă de vârf a carierei sale, Cristiano Ronaldo a oferit un interviu pentru ESPN în cadrul căruia a vorbit despre planurile sale de viitor, o posibilă mutare în campionatul american sau cel din Arabia Saudită nefiind luată în calcul de jucătorul portughez.

"În mintea mea, vreau să închei la nivel înalt. Vreau să-mi termin cariera cu demnitate, la un club mare. Asta nu înseamnă că nu mă gândesc să merg în Statele Unite sau Arabia Saudită sau Qatar, dar nu mă văd acolo", spunea fotbalistul acum șapte ani. 

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a semnat cu Al Nassr

Cristiano Ronaldo a oferit și o declarație pentru pagina oficială a clubului, arătându-se încântat de noua provocare. 

"Încântat pentru o experiență nouă într-un campionat dintr-o țară diferită. Viziunea pe care am regăsit-o la Al-Nassr este inspirațională și sunt încântat să mă alătur noilor mei colegi, astfel încât împreună să putem ajuta echipa să aibă succes", a spus Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!