portugalia - Elvetia Cristiano Ronaldo Pepe qatar 2022 CM 2022

Remarca lui Pepe despre Cristiano Ronaldo, după Portugalia - Elveția 6-1

Lusitanii au învins cu 6-1 Elveția și s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, unde vor da peste Maroc.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 00:00
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 23:59

Portughezii nu au menajat-o deloc pe Elveția. Naționala lui Fernando Santos s-a impus cu 6-1 și a avansat mai departe în fazele eliminatorii ale Mondialului organizat în Qatar.

După victoria pe care jurnaliștii lusitani au numit-o un „paradis”, Pepe a evidențiat faptul că trebuie respectată decizia antrenorului că Ronaldo nu a fost titular.


(n.r. Cristiano Ronaldo a început pe bancă) El știe foarte bine că cel mai important lucru are legătură cu 'noi'. Ce s-a întâmplat astăzi a fost decizia antrenorului și trebuie respectată.

(n.r. vs Maroc în sferturi) În fotbalul de azi, calitatea nu este îndeajuns. Trebuie să muncești din greu și să te prepari foarte bine pentru meciuri. Va fi o bătălie grozavă”, a spus Pepe, potrivit abola.pt.

Portugalia - Elveția 6-1

Goncalo Ramos a deschis scorul în minutul 17, din pasa lui Joao Felix. Pepe a majorat diferența în minutul 33, iar Ramos a realizat „dubla” în minutul 51. Guerreiro a dus scorul la 4-0 în minutul 55. Ramos nu a putut sta departe de tabelă și s-a impus și a treia oară în minutul 67. Abia intrat pe teren, Rafa Leao l-a învins pe Yann Sommer în minutul 90+2. Akanji a marcat golul de onoare pentru Elvețieni în minutul 58. 

În următoarea paritdă, Portugalia se va confrunta cu Maroc sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 17:00, în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!