"Il lovim pe rand, prin rotatie!" Dezvaluiri din vestiarul Braziliei! Tactica "murdara" folosita pentru a-l opri pe Leo Messi 

"Il lovim pe rand, prin rotatie!" Dezvaluiri din vestiarul Braziliei! Tactica "murdara" folosita pentru a-l opri pe Leo Messi 

Un jucator brazilian a vorbit intr-un interviu de modalitatea prin care incercau sa il opreasca pe Lionel Messi. 

Felipe Melo a oferit un interviu pentru ziarul argentinian Clarin, in care l-a recunoscut pe Leo Messi drept cel mai bun jucator din istoria fotbalului. Acesta a dezvaluit si tactica "murdara" pe care nationala Braziliei o folosea in incercarea de al stopa pe argentinian. 

"Messi este un jucator unic. Cand jucam impotriva lui la nationala spuneam 'trebuie sa il lovim la picioare, pe rand, trebuie sa facem prin rotatie'. Altfel, este dificil, nu exista modalitate prin care poti marca un astfel de jucator. Nu spun ca il loveam la picioare ca sa il rupem, ci fault tactic, sa ii rupem ritmul, sa il deranjam. 

Nu pot spune nimic despre Pele pentru ca nu l-am vazut jucand. Iar despre Maradona imi amintesc de Mondialul din 90 cand au castigat in fata Braziliei. Nu pot spune ca Pele, Maradona sau Zico sunt fenomene pentru mine. Eu l-am vazut jucand pe Messi si este incredibil. Mai mult decat Cristiano Ronaldo, deoarece el poate inscrie 5 goluri, insa Messi da cele 5 goluri si isi mai ajuta si coechipierii sa inscrie, este mai complet", a declarat Felipe Melo. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT