giovanni becali adi ilie Claudio Ranieri Campionate externe

Discutia ULUITOARE pe care Giovanni Becali a avut-o cu Claudio Ranieri: "Spune-i sa traga mai mult! Poate lua Balonul de Aur" Jucatorul care l-a impresionat pe italian

Giovanni Becali a oferit declaratii neasteptate despre unul dintre fostii mari jucatori romani.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Ianuarie 2020, 12:17
Data actualizarii: Sambata 04 Ianuarie 2020, 12:19

Fostul impresar, Giovanni Becali, a vorbit la Digi Sport despre discutia pe care a avut-o cu Claudio Ranieri despre Adi Ilie, fostul sau jucator. Italianul i-a marturisit ca Adi Ilie ar putea castiga Balonul de Aur daca ar fi mai serios.

"Claudio Ranieri, cand era la Valencia, imi spunea ca Adi Ilie poate lua Balonul de Aur daca e serios. Cand a venit Ilie, Valencia era la retrogradare. Iar el si Claudio Lopez au dus-o pe locul 5 in campionat. Cand plecau ei pe contraatac, nu-i prindea nici acceleratul din Londra.

Imi spunea Ranieri: "Giovanni, spune-i sa traga de el la antrenamente. Poate mult mai mult". Nu a avut o viata extrasportiva iesita din comun, dar n-a tras de el. Imi spunea mereu ca ii ajunge. Avea un salariu foarte mare, lua 1.2 milioane de dolari", a declarat Giovanni Becali la Digi Sport.

Adi Ilie a jucat la nume importante din fotbal de-a lungul carierei, precum Valencia, Galatasaray, Besiktas. "Cobra" a mai jucat si la Electroputere Craiova, Steaua, Alaves, FC Zurich si Terek Grozny. La Valencia a fost legitimat din 1997 pana in 2002, jucand 105 meciuri si inscriind 31 de goluri. A jucat o finala de Champions League, a castigat campionatul, Cupa si doua Supercupe.

Modifică setările cookies