Cerere specială a lui Laporta pentru Mino Raiola în cazul transferului lui Haaland! Condiția aproape imposibilă

Erling Haaland Barcelona Joan Laporta Mino Raiola Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 13:56
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 13:59

Barcelona încearcă să facă o mutare de răsunet în campania de transferuri din vară. 

Plecarea lui Messi nu i-a ajutat pe catalani nici la capitolul financiar, acolo unde încă se confruntă cu probleme și datorii, în special din cauza salariilor mari ale jucătorilor, pe baza contractelor făcute de conducerea anterioară. Barcelona a fost eliminată din Champions League și va juca cu Napoli pentru un loc în optimile Europa League. 

Mai mult, catalanii se află pe locul 8 în clasament, la 5 puncte de locurile care asigură prezența în Champions League în sezonul viitor, astfel că președintele Laporta caută să întărească echipa. Pentru asta, conducătorul de pe Camp Nou a pus ochii pe Erling Haaland, care este principalul său obiectiv. 

Întâlnire Laporta - Raiola pentru viitorul lui Haaland 

În acest sens, Joan Laporta s-a întâlnit cu agentul jucătorului, Mino Raiola, pentru a vedea dacă există vreo cale prin care să îl poată transfera pe atacantul norvegian. Presa din Italia informează că președintele Barcei a avut și o cerere specială pentru Mino Raiola. 

Conform Gazzetta dello Sport, Laporta i-a cerut lui Raiola să își scadă pretențiile în ceea ce privește comisionul său, astfel încât Barcelona să își poată permite transferul. Mai precis, catalanii vor să scape de 50% din comisionul menționat, pentru a-l semna pe Haaland pentru următoarele cinci sezoane. 

În echipa Barcelonei, Erling Haaland ar fi pionul principal, devenind și starul echipei. Deși întâlnirea a fost una pozitivă, în contextul în care relația dintre Laporta și Raiola este una foarte bună, iar agentul consideră că varianta Barcelona i-ar permite lui Haaland să strălucească, condiția ar fi aproape imposibilă. 

Mino Raiola este deja ultra-cunoscut ca fiind unul dintre agenții cu cele mai mari comisioane din fotbal, iar în momentul negocierii transferului unui jucător, mai mult de jumătate din sumă ajunge în buzunarele sale. 

De cealaltă parte, pentru ca Barcelona să își poată permite un astfel de efort financiar, trebuie să scape de salariile mari de la prima echipă, Coutinho fiind una dintre ținte. Joan Laporta caută să găsească însă o soluție astfel încât Haaland să ajungă pe Camp Nou. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!