Germania

Începe lupta pentru transferul lui Haaland! Mino Raiola a spus la ce cluburi poate ajunge

Erling Haaland (21 de ani) este aproape de plecarea de la Borussia Dortmund. Mai multe cluburi de top îl doresc pe masivul atacant norvegian.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 13:46
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 13:50

Haaland este golgheterul lui Dortmund în toate competițiile, dar cu toate acestea nu a putut ajuta echipa să se califice în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League. Borussia va juca în șaisprezecimile Europa League.

Impresarul său, celebrul Mino Raiola, a dezvăluit numele echipelor care l-ar putea transfera pe Haaland de la Borussia Dortmund. Printre ele se numără și rivala „de moarte” a Borussiei, Bayern Munchen, dar și Barcelona și Real Madrid.

„Dacă va face următorul pas, Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt cluburile mari la care poate ajunge. Se va face, poate în vara următoare, poate peste doi ani. Este o şansă mare ca el să plece în această vară”, a spus Raiola, citat de Sport1.

Haaland a jucat în 76 de partide pentru Dortmund, reușind să marcheze nu mai puțin de 74 de goluri, cifră la care se mai adaugă și 26 de assist-uri, în toate competițiile.

La 21 de ani, norvegianul este evaluat la 150 de milioane de euro.

Modifică setările cookies