Fotbal extern

Mutarea care ar eclipsa transferurile lui Haaland și Mbappe! Ronaldo s-ar putea întoarce la Real 

Cristiano Ronaldo (36 ani) ar putea să o părăsească pe Manchester United la nici un an de la transfer. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 08:44
Data actualizarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 08:47

Superstarul portughez a strălucit până acum în tricoul „diavolilor roșii”, însă ultima mutare de pe Old Trafford ar putea schimba situația sa. Numirea pe banca tehnică a lui Ralf Rangnick, în locul lui Ole Gunnar-Solskjaer ar putea duce la o despărțire rapidă între Ronaldo și clubul său de suflet, informează Football Insider. 

Motivul ar fi faptul că profilul atacantului este departe de ideile de joc pe care neamțul vrea să le implementeze la United, astfel că nu s-ar putea adapta la presiunea puternică pe care Rangnick o cere în timpul unui joc. Astfel, presa din Anglia a speculat o posibilă revenire a lui Ronaldo în tricoul lui Real Madrid, chiar din iarnă. 

Real Madrid, atentă la Cristiano Ronaldo

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo a fost asociat cu o posibilă revenire pe Santiago Bernabeu, în vară s-a întâmplat un lucru asemănător, însă Carlo Ancelotti a negat vehement zvonurile apărute. Cu toate astea, madrilenii ar monitoriza cu atenție situația atacantului și ar putea încerca să facă primi pași în cazul în care găsesc vreo portiță. 

Cealaltă alternativă ar fi ca șefii de pe Old Trafford să inițieze mutarea, la cererea antrenorului, care însă l-a folosit pe Ronaldo ca titular în meciurile din Premier League pe care le-a condus până acum de pe bancă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies