Mino Raiola Borussia Dortmund Erling Haaland Fotbal extern

Raiola face anunțul momentului în legătură cu viitorul lui Haaland: „Avem idei clare despre locul în care merge Erling!”

Mino Raiola a vorbit despre transferul lui Erling Haaland. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 19:02
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 19:13

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cele mai sonore nume din fotbalul mondial, fiind și unul dintre cei mai râvniți jucători de pe piața transferurilor. Atacantul norvegian poate pleca în vară de la Dortmund, iar marile cluburi ale Europei au pus deja ochii pe el. 

Jucătorul Borussiei este reprezentat de Mino Raiola, deja cunoscutul excentric agent, care are sub semnătură nume importante din fotbal. Acesta a vorbit despre plecarea lui Haaland de la echipa din Bundesliga, oferind detalii incendiare despre viitorul superstarului norvegian. 

Mino Raiola: „Avem idei clare legat de locul în care trebuie să meargă!”

„De doi ani ne gândim. Avem idei clare legat de locul în care trebuie să meargă Haaland. Nu trăim influențați de piața de transferuri. Putem influența piața cu un jucător precum Erling. Sincer, e un joc secundar, paralel cu fotbalul. Două zile de meci și cinci de zvonuri”, a spus Raiola pentru Sport 1, citat de Marca

Dezvăluirile sale sunt de-a dreptul incendiare, în contextul în care oficialii Borussiei Dortmund și-au exprimat intenția de a încerca să îl păstreze pe Haaland la echipă. S-a scris în repetate rânduri despre clauza pe care atacantul o are în contract, care se activează în vara anului următor, prin care ar putea pleca în schimbul a 75 de milioane de euro, însă aceasta nu a fost confirmată de către niciuna dintre cele două părți. 

Modifică setările cookies