Lokomotiv Plovdiv botev plovdiv Bulgaria Cupa Bulgariei Campionate externe

A functionat :)) Echipa care si-a angajat cele mai sexy doua specialiste in psihologie din tara a cucerit Cupa! Ele s-au bucurat in tribune: GALERIE FOTO

Antrenorul lui Lokomotiv Plovdiv a apelat la doua specialiste in psihologie pentru a-i motiva pe jucatori inaintea finalei Cupei Bulgariei. Lokomotiv s-a impus cu 1-0 in fata rivalei locale Botev Plovdiv si a cucerit trofeul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Mai 2019, 09:29
Data actualizarii: Joi 16 Mai 2019, 09:39

Lokomotiv Plovdiv a cucerit Cupa Bulgariei. Echipa din Play Out-ul campionatului bulgar s-a impus cu 1-0 in fata rivalei locale Botev Ploviv, care joaca in Play Off, fiind cu trei etape inaintea finalului de sezon pe locul 5.

Au apelat la doua specialiste in psihologie


Inaintea meciului, cei de la Lokomotiv Plovdiv au mers la psiholog. La doi psihologi de fapt! Lilia Stefanova si Kety Vandova sunt poate cele mai sexy specialiste in psihologie din Bulgaria!

  • A functionat :)) Echipa care si-a angajat cele mai sexy doua specialiste in psihologie din tara a cucerit Cupa! Ele s-au bucurat in tribune: GALERIE FOTO

"In sedintele noastre au aratat calitati foarte puternice, se lucreaza foarte usor cu ei si a fost o placere sa colaboram", a spus Kety Vandova in presa bulgara.

Cele doua au fost prezente si in tribunele stadionului la meciul de aseara si le-au purtat noroc jucatorilor de la Lokomotiv! Sau poate nu a fost noroc, ci pur si simplu acestia au fost prea puternici pe plan mental pentru ca rivalii de la Botev sa faca fata :)

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

Modifică setările cookies