Antrenorul lui Dinamo se îmbogățește! Zeljko Kopic a câștigat un proces și urmează să încaseze o avere

Zeljko Kopic botev plovdiv Dinamo Stiri Zeljko Kopic, antrenor Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2024, 16:14
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2024, 16:13

Zeljko Kopic a preluat-o pe Dinamo București la începutul lui decembrie 2023.

Doar că înainte de preluarea ”câinilor”, Zeljko Kopic a dirijat-o în perioada august 2022 - decembrie 2022 pe Botev Plovdiv, moment în care a bifat 15 apariții la cârma echipei și a înregistrat o medie de 1.27 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Antrenorul lui Dinamo se îmbogățește! Zeljko Kopic a câștigat un proces și urmează să încaseze o avere

Potrivit topsport.bg, Zeljko Kopic s-a judecat cu oficialii de la Botev Plovdiv, iar instanța a decis că echipa din primul eșalon al Bulgariei trebuie să-i achite aproape 288 de mii de euro antrenorului de la Dinamo, demis prematur în urmă cu un an și jumătate.

”În februarie 2023, Zeljko Kopic a trimis o cerere către tribunalul FIFA pentru plata a 295,479 de euro pentru perioada în care ar fi trebuit să activeze la club.

Botev Plovdiv trebuie să achite 287,911 de euro antrenorului Zeljko Kopic, care a fost demis în urmă cu un an și jumătate. Clubul a pierdut procesul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care a fost ținut ieri”, au amintit jurnaliștii sursei menționată anterior.

Zeljko Kopic a devenit între timp antrenorul ”câinilor” în decembrie 2023. 14 prezențe a adunat tehnicianul la cârma clubului din Ștefan cel Mare, timp în care a bifat 1.43 puncte pe meci, potrivit Transfermarkt.

Ce echipe a mai antrenat Kopic

De-a lungul carierei sale, Zeljko Kopic a mai fost principal la echipe precum NK Lucko, Cibalia, NK Zagreb, Slaven Belupo, Hajduk Split, Pafos FC și Dinamo Zagreb.

Cel mai mult a stat la Slaven Belupo, în perioada iunie 2015 - octombrie 2017. A bifat 96 de apariții pe banca tehnică a croaților și a consemnat o medied de 1.19 puncte pe meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!