Box

În direct de pe Wembley! Tyson Fury versus Dillian Whyte, cel mai tare meci de box al anului, transmis pe VOYO pe 23 aprilie

VOYO transmite sâmbătă cel mai tare meci de box al anului, de la 20:15.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 16:26
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 16:36

Celebrul Tyson Fury, luptătorul de box cu 21 de KO-uri în carieră și 0 înfrângeri în 32 de meciuri, luptă împotriva campionului interimar, Dillan Whyte, într-un meci ce se va juca pe marele Wembley, stadionul din nord-vestul Londrei.

Cel mai tare meci al anului din box va fi transmis în direct pe VOYO.ro sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 20:15.

Miza meciului este una importantă, duelul fiind unul dintre cele mai interesante din istorie, la categoria grea a WBC. Cei doi britanici vor lupta în fața unei audiențe record: 94.000 de spectatori sunt așteptați pe Wembley.

Suntem aici pentru a lupta,suntem plătiți să facem asta. Spectatorii vor o luptă reală, nu trebuie să ne luptăm în declarații în conferințele de presă. Este vorba de respect, ne-am antrenat foarte bine, iar sâmbătă vom oferi o luptă bună.

Oamenii trebuie să îi lase pe cei doi boxeri să se bată și să de bucure de ei. Nu e pentru profesioniști să se spună: hai să facem un pas înapoi. Lăsați-ne să ne facem treaba”, a spus Tyson Fury înaintea acestui meci.

Conform caselor de pariuri, Tyson Fury, cu o cotă de 1.16, este favorit clar, în timp ce Dillan Whyte este reprezentat de o cotă de 4.75.

Modifică setările cookies