Franta

"Mbappe vine". O legendă a galacticilor dă ca și făcut transferul starului francez pe Santiago Bernabeu

Prezent în tribună la meciul dintre Real Madrid și Osasuna, Roberto Carlos a făcut o dezvăluire cu privire la viitorul lui Kylian Mbappe.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 16:13
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 16:18

Întrebat de un suporter ce informații are cu privire despre posibilul transfer al starului francez pe Santiago Bernabeu, Roberto Carlos a răspuns fără ezitare: "Mbappe vine"

Această dezvăluire a fost percepută ca un anunț important pe acest subiect, fostul fundaș stânga al galacticilor fiind considerat o sursă credibilă.

Kylian Mbappe, între PSG și Real Madrid

Francezul nu duce lipsă de oferte. Presa din Spania a scris în ultimele luni despre interesul puternic al lui Real Madrid, dar PSG nu vrea să-l piardă pe starul francez și îi oferă acestuia un salariu imens pentru a rămâne pe Parc des Princes.

Madrilenii au făcut o ofertă de aproape 200 de milioane de euro, în vara anului trecut, pentru Kylian Mbappe, însă Parisul a refuzat-o, riscând să îl piardă gratis. 

Șeicii din Qatar au dat 'ordin' ca oficialii clubului să facă orice pentru ca Mbappe să fie păstrat pe Parc des Princes. Unul dintre obiective este ca jucătorul să participe la Campionatul Mondial din Qatar în calitate de jucător al lui PSG.

Modifică setările cookies